En söndag i mars!

En söndag i mars kan man göra nästan vad som helst med men att göra som vi gjort kan ju verka totalt vansinne! Solen har varit framme nästan hela dagen och den har värmt alldeles otroligt och då skulle man ju kunna tänka sig att vi varit ute och utnyttjat den nya kameran...men, nej...det har vi inte!

Jag var uppe och studsade redan vid halv åtta, satte mig då och läste vår lokala gratistidning tillsammans med en kopp kaffe. Vid halvniotiden så gick jag ut i köket och gjorde en kopp riktigt espressokaffe till sambon för att han skulle känna sig lite piggare. Jag tror att det hjälpte för han sa att han mådde lite bättre!

(frukosten har jag ju redan berättat om)

Sen rev jag ur alla sängkläder ur sängen och fick ut täcket på balkongen så det är nog riktigt fullt med frisk luft nu tror jag!! Sen var det lunchdags och då stekte jag upp riset som blev över igår med lite olika grönsaker och så hade jag lite prosciutto som jag rev i strimlor och la över...föll i smaken hos sambon!

Sen tittade vi på en film som jag genast somnade till!!! En förlorad värld hette den för övrigt!!

Sen blev jag ruskigt pigg...inte sambon...så då tog jag in pelargonerna som står i trapphuset och klippte ner dom och satte ner skotten i ny jord!!
                                
I den vita byttan så är det okända sorter så när som på en som är en gammal Mårbacka som jag fick av grannen i torsdags....gulligt tycker jag! Tittar Ni närmare så kanske Ni ser de två som fortfarande kämpar för livet........

Sen när jag ändå var igång kom jag på att jag ska nog ta och få ner lite tomatfrön i jorden också. Det tar ju sin lilla tid innan de tittar upp och min förhoppning är ju att snart få flytta ut tillsammans med dom till torpet!! Kanske kan jag överraska moster med lite färdiga plantor när hon kommer hem från Gran Canaria och hon har tid att åka uppåt förstås!!



Det är 8 olika sorter och för den som har sk falkögon så kanske det syns vilka dom är!!!

Nu ska vi äta stekt lax och ugnsbakad potatis och jordärtskockor med mormors laxsås som jag piffat till lite!!!

Vad sambon gjort idag...? Det mest ansträngande tror jag nog är att raka sig och lyfta rumpan från soffan för att gå till köket och bre en macka!!

Om jag är sur...näe, men förbaskat avundsjuk över att inte jag också bara kan slappna av och tillåta mig att göra ingenting!!!!

Kommentarer
Postat av: Micke

Bra jobbat damen.

Men det är konst att slappa, o vi män är

rätt duktiga på det eller he he.



Må väl.

Postat av: Pia

Sv: Jag hänger på vid nästa års Melodifestival! ;o)

Du har gröna fingrar.. det har inte jag!! :o)

2009-03-15 @ 20:13:27
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Boktokig

Wow! Vilken arbetsiver du hade!!! Vad skönt att få så mycket gjort! Men visst är det så att när vårsolen är framme så får man energi!!



Den allvarsamma leken har jag faktiskt inte läst. Den står i bokhyllan. Jag får nog ta och läsa den!

2009-03-16 @ 09:14:36
URL: http://boktokig.blogspot.com/
Postat av: Trebarnsmamman

Åh vad pysslig du var!!!! Och vad fina dina pelargoner ser ut att vara! Kul att du kan ha dem i trapphuset utan att grannarna klagar, tycker liksom oftast att lägehetsgrannar har en tendens att gnälla lite. Fast åh andra sidan kan de också uppskatta och hjälpa till. Minns den sommaren då de övriga trappuppgångaarna i vårt hus hade problem med uteliggare, då prisades min lilla vovve. Han skällde nämligen var gång någon gick i trappen (inte så poppis) men uteliggaren vågade inte gå in i vår trapp för det märktes ju.

2009-03-16 @ 09:32:27
URL: http://blogg.trebarnsmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback