Idag avslutas en epok!

Idag går familjens dotter ut grundskolan. Kanske står hon just i skrivande stund på scenen och sjunger tillsammans med en av sina bästa vänner. Det har varit en dröm för henne sedan hon började högstadiet av få sjunga på en avslutning...nu uppfylls den!

Att börja högstadiet var för henne en traumatisk upplevelse, redan efter femman var hon förtvivlad över att om ett år behöva sluta mellanstadiet och börja högstadiet! Nu är det slut och jag vet att hon på ett vis skulle vilja göra om hela resan!!

Förändringar är ju nåt vi upplever väldigt olika...förändring för mig är utmaning...för andra ångestfyllt! Nu inför starten på gymnasiet till hösten verkar det som att dotra mest tycker att det ska bli skönt med en nystart!

Jag är spänd på att få se betygen....visserligen har det i min telefon droppat in små sms med jämna mellanrum där jag kunnat läsa...Jag fick VG i engelska....jag fick VG i gympa.....

Betygen är inte så viktiga egentligen utan det är prestationen hon utfört...för hon har varit sååå himla skoltrött...men med lock och pock har vi ändå alla tillsammans rott det i land!!

Idag är jag en riktigt stolt elak styvmor!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback