Varning för klagovisa!

Man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken...ja, det fick man ju lära sig redan som barn vill jag minnas!!!

I morse nrä jag vaknade så var det med feber...den klassiska febern jag får vid stress och mental ansträngning. Det är ju tur att jag bor på min arbetsplats mer eller mindre så det går att ta många korta pass och sedan gå och vila lite men hur blir det när jag inte har så nära???

Ja, jag ska inte klaga men jag skriver lite om detta för att de som läser och inte kommenterar nåt faktiskt får veta hur det är!! Jag kan se pigg och alert ut för det är jag upplärd sedan barnsben att göra...man ska inte klaga..men vad som gömmer sig bakom min fasad är det bara jag som känner. Det är också här jag blir riktigt upprörd över hur vårt samhälle ser ut!!

Det sitter en försäkringsläkare som aldrig någonsin träffat mig och gör en bedömning utifrån vad min handläggare uppfattar! Denne förkastar en specialists bedömning och den läkare som träffat mig ett flertal tillfällen....frågan är ju....behöver vi nån läkarvårdsinrättning mer än för akuta sjukdomar?

Nå, om ett par timmar så åker vi ut till torpet igen så jag kan få koppla av ett par dagar igen....sen är det på det igen på måndag! Jag ska klara det...för vi behöver pengarna!!!

Annars har det varit fint väder idag och jag hoppas det får fortsätta några dagar till! Den Blivande Maken har semester nu ett par dagar...skönt för då får han också lite vila!

Lyssnade på sommarprogrammet på P1 idag...en klok man måste jag säga....bra musik också! Måste för övrigt erkänna...om än motvilligt...P1 har bra program på sin meny!!!!!


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Klart jag skulle missa Sommar i P1 just idag!! Jag får lyssna via datorn istället, tur att man har den möjligheten. Hoppas du snart mår bättre!/Ingrid

Postat av: Trebarnsmamman

Kram och ta hand om dig!

2009-07-15 @ 17:52:49
URL: http://blogg.trebarnsmamman.se
Postat av: sussi

ger styrke kram!!!

2009-07-15 @ 19:03:28
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/
Postat av: Ingrid

du får ha det skönt ute på torpet.

Bilden på smultronen är så fin.

Kram Ingrid

2009-07-15 @ 19:33:02
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback