Nöjd!!



Så nöjd som Lisa ser ut på den här bilden lika nöjd känner jag mig nu! Det verkar som att allt håller på att falla på plats för de flesta i familjen just nu....båda sönerna har sista dygnet kommit med glada överraskningar!! Hoppas nu bara att allt går vägen för dom båda! Jag är belagd med munkavle i detta men lite måste jag ju få dela med mig av!!!!

Att jag kom in på utbildningen förlamade mig till en viss del igår...jag kände mig alldeles tom men naturligtvis på ett positivt sätt! Jag insåg att jag verkligen gått i total spänning inför detta för trots allt så saknade jag ju referenser som var ett krav för att komma in på utbildningen. Men, jag är glad och tacksam för att de uppmärksammade mitt personliga brev...jag misstänker också att jag har all anledning att vara tacksam mot en tidigare arbetskamrat som numera jobbar på skolan!!!

Jag vet inte riktigt vad som väntar mig i framtiden men jag vet att det är är mitt livs chans....och jag tänker verkligen ta den...såvida nu inte CSN ska bråka med mig på nåt vis. Men jag har läst deras sida fram och tillbaka och kan inte se några hinder till att jag ska få studielån och bidrag!!

Nu får jag ett år att fortsätta min rehabilitering under eget ansvar och det känns fantastiskt skönt! Vad som sen händer står skrivet i stjärnorna...men detta ger mig framtidstro!!!

I morgon var det meningen att vi skulle på 100-årskalas men tyvärr har jag fått ge återbud då febern fortfarande bråkar med mig, men jag hoppas få festen livligt beskriven senare av mina söner.

Vi var ut en snabb sväng till torpet igår för att hämta tidningarna som kommit i vårt rör och på vägen från röret till torpet så plockade jag ungefär 4 dl kantareller så jag hoppas verkligen att febern ger sig så vi kan komma ut en sväng till svampskogen...och blåbärsskogen!!! Jag såg också att hallonen hänger på buskarna och ber om att få bli plockade och den önskan hoppas jag också kunna uppfylla!!! Vinbären ska vi bara inte prata om....oj, oj....bort med febern snarast tack!!!

Idag regnar det ordentligt i Västerås men vi hoppas väl på bättre väder framåt eftermiddagen!

Kommentarer
Postat av: Nancy66

Ohh, så glad för din skull, härligt att du får göra vad du vill, det kommer att gå toppen. :)

Man känner harmonin när man läser din blogg, känns bra. :)



Kramar

Postat av: Pia

Stort grattis, vännen! Precis vad du behövde. FK kan ta sig i.....!!! Hoppas febern lättar omgående.. Kramar i massor!!

2009-07-25 @ 23:00:07
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: sussi

GRATTIS! Du kom som mig in med hjälp av personligt brev och högre makter. Jag hade inte behörighet heller till de jag sökte., Och CSN tro jag inte blir problem för dig heller..GRATTIS igen

2009-07-27 @ 17:29:49
URL: http://fritidsforskare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback