En uppdatering i viktjakten!!!

Läste en löpsedel igår och insåg att där hade jag lösningen på hela mitt viktproblem.....så igår bakade jag amerikanska muffins med massa smör i som vi naturligtvis tryckte i oss...det blev några ynkliga kvar som vi gömde så inte tonåringen kom åt dom..vore ju inte bra om hon också gick ner 2 kilo i veckan..då försvinner ju flickstackar'n!!!!

Ikväll funderar jag på att göra en rejäl gräddbakelse till kvällskaffet...och eventuellt en riktig gräddsås till köttbullarna!!!!

Gå ner två kilo i veckan med smör och grädde!



Var det nån som sa att jag skulle skaffa mig nya läsglasögon...att jag missförstått nåt?



Kommentarer
Postat av: Trebarnsmamman

Haha, helt underbart :)

Postat av: Anna

Haha man skanske ska prova det där då?

Då köper jag med massor med bullar imorrn!! ;)

Jo det va det ja tänkte höra, är det okej om Johanna förljer med imorrn? Syster ska till uppsala å hälsa på bror som opereras!

2009-01-28 @ 14:16:18
URL: http://lindblom86.blogg.se/
Postat av: Majsan

Äter man GI-mat är det också en del grädde, smör och andra s.k onyttigheter.. men samtidigt behövs ju kolhydraterna som ju är hjärnans energi... Å andra sidan så tror jag att en en väl sammansatt måltid av hela kostcirkeln, intag av mat i förhållande till hur vi rör oss.. ändå är bästa sättet att gå ner i vikt.. på sikt.. Men visst ser det lockande ut att bara grädda ner sig i kött, smör och fett.. ;)

2009-01-28 @ 15:30:04
URL: http://www.chattens.se
Postat av: Bettan

Har du påssås, ta bara grädde istället för mjölk.

Var hade du läst detta?

Jag har dålig syn!

Kan du inte bara göra något litet där hemma, tänkte jag skulle få lite roligt i cellen, tänk om jag behöver dela cell med en konstliteraturbloggerska!

2009-01-28 @ 17:05:44
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kanon!

Jag älskar mat!

Nu blev jag jätteglad!

2009-01-28 @ 17:31:17
Postat av: Cattis

ja och det ät skönt att vräka ur sig utan att förklara lr ursäkta sig...här hemma kör ju dottern med extra fett...bregott till henne o becel till oss..C yaaa..

2009-01-28 @ 17:34:32
URL: http://yeahdelila.blogg.se/
Postat av: Marianne

Jag trodde inte mina ögon heller när jag såg den här rubriken i tidningen. Men det är säkert fel på mina brillor...Fast å andra sidan borde jag vara mager som en sticka vid det här laget. Den dieten har jag gått på ett tag nu...

2009-01-28 @ 19:01:00
Postat av: sussi

De fungera .. Har två vänner som kör med GI metoden. De käkar första veckorna de mesta utom bröd, pasta ris, potatis de var bannlyst.. alla med kohyldrater bannlystet..

2009-01-30 @ 07:43:25
Postat av: sussi

De fungera .. Har två vänner som kör med GI metoden. De käkar första veckorna de mesta utom bröd, pasta ris, potatis de var bannlyst.. alla med kohyldrater bannlystet..

2009-01-30 @ 07:44:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback