På spåret!

När det avslöjades att Oldsberg inte skulle fortsätta med På spåret så kände jag nog att..ja, men då är det nog dags att lägga ner programmet. Han och Hellberg ÄR ju programmet!

Idag när jag surfar in på Aftonbladet och läser att det
är klart med en efterträdare....så inser jag att...jo men det är klart att programmet ska fortsätta!! Kristian Luuk kan definitivt axla Oldsbergs mantel!!

Sen förstår jag att det finns människor som inte håller med mig. Luuk är lite för ung, han är lite för nytänkande...ja, jag kan förstå...men om vi ska kunna behålla detta medium som teve är så måste vi förnya! Nya och yngre tittare måste komma till!

Om jag går till vår bekantskapskrets så är vi dom yngsta som tittar på På spåret och som Ni alla vet så fyller jag om endast några veckor 47år. Det är ju i och för sig trevligt att kallas ung i nåt sammanhang men programmet är allmänbildande och roligt så kan man hitta nya tittare så kan detta vara en bra lösning!

Ett annat favoritprogram som bytte programledare och det med stor lycka är det program som får mig att sitta framför teven ikväll....Så ska det låta!!
Jag var onekligen lite trött på Peter Harryssons skämt som inte förnyades speciellt mycket de sista säsongerna! Peter Settman är en mycket värdig efterträdare så nog kan man byta programledare alltid!!!!

Vad tycker Ni??

Kommentarer
Postat av: Anna

Jo det är sant när det gäller "Så ska det låta", ingen trodde att någon kunde ta över efter Harrysson, samma sak när det gällde Bingolotto, vem skulle kunna ta hand om det efter Loket. Programmen existerar ju än idag så uppenbarligen gick det bra.

Postat av: Cattis

men som vanligt kan jag inte göra annat än att hålla med...ser fram emot Så ska det låta..

2009-02-27 @ 09:41:30
URL: http://yeahdelila.blogg.se/
Postat av: Majsan

På spåret har jag inte sett på flera år så för mig är det helt ovidkommande vem som driver programmet.. När det gällde "Så skall det låta" var jag först skeptisk till unge herr Settman som efterträdare (mitt hjärta är ju i Göteborg och för göteborgarna men kan hålla med om att det gick stiljte i Harryssons sätt att ha programmet) men med facit i hand, ja redan efter första programmet med Peter S så övertygades jag om att det var rätt val av ny programledare.

2009-02-27 @ 10:15:27
URL: http://www.chattens.se
Postat av: Majsan

P.S Tittar folk FORTFARANDE på Bingolotto??? chockad

2009-02-27 @ 10:16:25
URL: http://www.chattens.se
Postat av: tess

Nej ja bryr mig inte om va andra tycker... de måste få vara som de vill och går de inte över kan ja leva med en son med avvikande hårfärg ;-D //Tess

2009-02-27 @ 10:43:18
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Anna

Nu ska du få höra Ia :)

Jag och mamma fick inte kontakt faktiskt. Men Tina fick! Och allt den lilla gubben sa, ja det stämde in PRECIS. Så jag tror på skiten faktiskt.. Kan berätta lite mer detaljer senare :)

2009-02-27 @ 12:07:55
URL: http://lindblom86.blogg.se/
Postat av: Ellen (tooba)

Håller med dig!!!

2009-02-27 @ 12:22:27
Postat av: Linnea

Kan inte låta bli att le, syrran och hennes bästa kompis träffades ofta på fredagskvällarna just för att se "På Spåret", och de/vi är ju 23år.



KRAM

2009-02-27 @ 21:32:30
URL: http://www.metrobloggen.se/aennil

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback