Melodifestivalen!

Jag förstår ju att Ni väntar ivrigt på att få en kommentar från mig om förra helgens deltävling!!!!

Jag vet fortfarande inte vad jag ska säga....det känns onekligen som att det kan vara sista året jag lägger nån forma v energi på detta! Tidigare är så har man liksom tänkt att det är ju kul att vara med i snacket....men i år känns inte ens det viktigt och möjligtvis beror det på att alla verkar tycka ganska lika!!

Jag kan förstå att man behöver dessa deltävlingar inom musikbranschen för det är ju ett ypperligt tillfälle att få visa upp sig men eftersom nu röstningen går helt ut på att rösta på den artist man känner till mest så är hela poängen ute...och jag tycker det säger en hel del när man kan börja rösta redan när programmet börjar!!!!

Nå..lite kort om helgens deltävling..

Hoppas Molly Sanden framför sitt bidrag på franska...då kan det bli en suverän låt!!! Hon är duktig..bra mycket bättre än hennes "kollega" Amy Diamond!

EMD - ja, det är ju onekligen en ögonfröjd för en gammal källing!!! Låten..ja, den duger här hemma men knappast på de stora estraderna!

BWO - jag undrar om de verkligen vill vinna? Mannen som alla älskar att hata kan ju onekligen betydligt bättre än så här! Han är ju en riktig hitmakare men lyckas inte när det gäller sitt eget "band"

Gruppen som hade sitt ursprung i Infinite Mass, har glömt namnet och ids inte Googla....de vann i längden upptäckte jag..men vad hjälper det när de inte har så många chanser på sig att spela sin låt?

Resten vet jag inte ens om jag minns nu...möjligtvis kan jag vara ursäktad för att jag blev distraherad av Nikon!!!

Nu får vi väl se fram emot kommande lördag och hoppas att sista startfältet är det starkaste jag är dock tveksam....som utflyttad gotlänning så kan jag inte låta bli att undra vad Susanne Alvengren ska göra där???

Kommentarer
Postat av: Pia

Åh nej!!!! Ska de recycla Susanne Alfvengren oxå??



Nog tusan ska det väl gå att hitta fräscha, nya artister så vi inte behöver damma av de gamla.. Förra veckans omgång var Blahablaha.. Jag säger som du, kanske är det sista åren man id´s hänga med på det här köret... suck

Postat av: ingmarie

Tycker det var bättre förr när de bara hade en kväll och alla finaliter och den som vann där gick vidare, nu är det så många program...till det sämre tycker ju jag då.

Hur är det med förkylningen'?

Här är det bra men det tog 14 dagar

2009-02-25 @ 14:33:28
Postat av: Bettan

Jag har också undrat vad hon gör där även om jag bara är en semesterfirare när det gäller Gotland:)

2009-02-25 @ 15:59:04
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: Nancy66

Ohh, jag som verkligen tyckte EMD var kanon, bästa låten i denna deltävling. Först då började jag trumma på här med kroppen, den ryckte. Men sen har vi ju alla så olika smak.Smile

Melodifestivalen är inte som förr,,,,,tyvärr,,

Ha en fin kväll säger jag som nu har magsjuka i huset igen, blääääääää

2009-02-25 @ 20:01:01
URL: http://nancy66.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback