Börjar känna mig..



...lite urrig! Jag har inte feber men det har jag ju sällan...brukar ju hoppa jämfota när jag har 37.7 men å andra sidan är jag då så sjuk så jag inte orkar hoppa!

Idag har jag 37.3 så nåt är på G. Min normaltemp på morgonen brukar vara ungefär 35.8 så då förstår Ni kanske att jag inte försöker utnyttja mina manliga sidor för att få sympatier!!!

Redan igår morse kände jag ju att nåt var på G och då säger min sambo....ja, smitta mig också så jag också får vara sjuk! Aldrig, sa jag, då får ju inte jag vara sjuk!

Nu låter det som att vi vill var sjuka i vår familj men vi är sällan sängliggande så ibland kan det ju kännas lite frestande men...nej, jag vill nog helst vara frisk!!!

Igår stickade jag färdigt den gröna sjalen och redan förra veckan var mina handledsvärmare klara..ska faktiskt ta ett foto senare idag och sätta in så Ni får bildbevis!!!

Ska ta tag i det tredje garnet jag köpte på symässan...ska se om det kan bli vantar av dom!!!

Förresten....fick Ni andra några trevliga gåvor på Alla hjärtans dag??? Själv önskade jag mig ju inget som kostade pengar...men det borde jag kanske ha gjort med facit i hand.....





Men...han var ju charmig som försökte i alla fall!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Trebarnsmamman

Undra hur många vi är egentligen som är lågtempare???? Jag håller med, man är ruskigt sjuk vid typ 38 graders feber...du har mina fulla sympatier!!!!!!!

Dottern fick ju panikstannakvar på sjukhuset när hon hade körtelfeber och febern rusade upp till 38,5...ingen hög feber men hon skakade så hela sängen hoppade. Det var första gången jag verkligen blev trodd när jag sa att vi var lågtempare. I går blev jag omedelbart trodd när min tjoppa hade 37,8 och var helt borta och feberrosig.



Krya på dig, pyssla om dig och bädda ner dig! KRAM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback