Min tvilling!

Idag vaknade jag till ytterligare en kall dag, minus 13,2 grader!!! Men solen skiner och det är fantastiskt vackert ute och hade jag bara en skoteroverall så skulle jag gå ut och ta en lång promenad!

Men det är annat som står på programmet idag. Jag ska handla inför morgondagen då vi ska ha en sk parmiddag här hemma. Parmiddag...märkligt uttryck, tror jag bestämmer mig för att säga att vi bjudit hit våra bästa vänner för några timmars trevlig samvaro med god mat och dryck!

Menyn fastställdes igår kväll men den håller jag på till i morgon då jag vet att gästerna brukar kika in till Kajsalisa och lite spänning ska det väl vara. Men, jag kan berätta att menyn innehåller ingen lök och för övrigt nästan inga grönsaker alls då den ena gästen har en mental allergi just mot sånt!!!

Som Ni säkert känner till så är jag en trogen lyssnare av P4 Västmanland. Jag gillar P4 för då får man en blandning av både trevlig musik och härligt småprat. Just nu har dessutom kanalen lyckats få så jättetrevliga programledare så man kan nog nästan säga att jag är smått beroende av deras småprat på morgonen. Men, vad jag skulle komma till var att i morse pratade de om att de gått in på
ne.se och gjort en test om vilken som var deras historiska tvilling och nyfiken som jag är så provade jag också! Här är resultatet...


Så nu vet jag vad som väntar!!!

Hur har Ni det med julklappsinköpen? Här ligger vi bra till men jag har faktiskt tänkt på nåt! Jag provade min tanke på en av mina vänner och hon köpte den direkt så nu tänkte jag testa den på Er!!!

De flesta av oss har vad vi faktiskt behöver vilket innebär att många gånger får vi julklappar, om vi nu fortfarande håller på med klappar förstås, som i och för sig är roliga men kanske onödiga. Med onödiga menar jag då att allt kostar att producera och det är då i regel på bekostnad av vår miljö.
Men redan innan jul har vi en massa saker som vi inte behöver, åtminstone är det så i vår familj. Så här är min idé;

Alla som jag brukar förära en julklapp får skriva en önskelista där de får önska sig tio av de saker jag har i min ägo.
Jag får göra likadant till mina vänner.

Sedan får jag själv välja utifrån denna önskelista vad jag vill ge bort!

Det innebär att jag får rensa lite bland mina saker som jag kanske redan tröttnat på och jag får saker som jag faktiskt anser mig behöva och till sist vi sparar en massa på miljön för detta är saker som redan är producerade!

Vad säger Ni???

Jag gissar att handeln inte alls gillar min idé men min plånbok och den framtida miljön tror jag skulle må bra av det!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det var en riktigt rolig idé! Undrar om den går att genomföra, testar du det så får du berätta hur utfallet blev.

Ha en fin helg!

Kram Ingrid

Postat av: Pia

Vilken osedvanligt lysande idé!!! :o)

Det där tål att tänkas på! Ha en skön kväll med era vänner! Kram!

2009-12-18 @ 22:19:57
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Låter hoppfullt, skippar korven innan.

2009-12-19 @ 12:25:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback