Mig äger ingen!

Boken av Åsa Linderborg läste jag när den kom och blev inte speciellt imponerad. Tyckte väl att den kändes lite väl utlämnande men som sagt...smaken är som baken!

Igår hade vi biljetter till
Teater Västmanland som satt upp en föreställning denna höst som baseras på boken.

Jag är helt såld på föreställningen och skulle önska att alla kunde få se den....helt fantastisk!!! De har fått med allt som var viktigt, de har löst de situationer som jag funderade på som t.ex hur får man en vuxen skådespelare att vara liten alla såna saker har de löst på ett fantastiskt sätt. Scenen är otroligt avskalad men ändå detaljrik de har plockat in en del sång och musiknummer på ett underbart sätt och ensemblen är verkligen musikaliska!

Under hela föreställningen är det gott om skratt och tårarna gör sig förberedda vid några tillfällen men när slutscenen kommer då rinner tårarna och jag uppskattar att publiken ropar in skådespelarna många gånger så jag hinner rätta till mitt anlete.

I bilen hem är vi ganska tysta och jag känner hur gråten sitter i halsen och när jag påpekar detta för Blivande så säger han att han känner ungefär detsamma!!!

Grattis Ni som bor i närheten av Västerås och har lyckats få biljetter!!!!

Kommentarer
Postat av: soffie

va roligt att komma iväg på teater,

må så gott å ha en goo kväll

Postat av: TT

Jag gillade boken fast jag funderade lite på hur hon kunde vara så öppen. Jag såg hennes pappa ofta när han cyklade... det kändes utlämnande men ändå bra skrivet.

Precis som du blev jag helt såld på pjäsen, enkelheten som sa ALLT!



Tråkigt med anonyma kommentarer, det finns gott om töntar här i världen.

2009-12-06 @ 22:10:21
URL: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback