25:e september




Egentligen är det en EFIT-dag idag vilket betyder att jag egentligen borde ha tagit ett foto i timmen och sedan presenterat på min blogg men....så blev det inte då det var så mycket annat som kom i vägen.

Idag har det varit en mycket trött dag, det är som om kroppen går på nån form av sparlåga och inte orkar komma igång. Sambon är på nån form av KICK-OFF på Haga utanför Enköping och egentligen borde väl dotra och jag ha passat på att ha en mysig tjejkväll men hon kom hem från skolan och hade ont i halsen och kände sig lika trött som jag så vi får nog ta det nån annan gång.

Däremot passade vi på att äta lite extra gott idag...sushi!! Vi älskar det båda två och det kändes lite mysigt och lagom!!

Det har ju varit en fantastiskt väder denna vecka så det är ju synd och skam att man inte passat på att utnyttja det bättre men är kroppen så trött att den knappt orkar ur sängen ja, då är det väl så!

Jag kom i alla fall iväg till COOP Forum och handlade födelsedagspresent åt yngste sonen som fyller i november, lite tidigt kan tyckas men det avr extrapris på det jag gått och funderat på länge så då slog jag till. Vad kan jag ju inte berätta utifall att han skulle ha hittat hit!!!

Dessutom lyckades jag göra en massa fynd på billig mat...eller vad sägs om benfri fläskkotlett för 29.90 kilot....eller nötfärs för 25:- kilot???

Nu ska jag roa mig med att titta på Top Model...vet egentligen itne varför jag tittar men det är nåt som fascinerar mig med dessa dokusåpor och har alltid gjort. Jag jobbade ju tidigare i skolan och det var mycket diskussioner om dessa och jag kände att jag ville ju hänga med och på den vägen är det! Sen blir det Lyxfällan som jag tycker är ett kanonprogram och jag är mycket imponerad av de människor som ställer upp i det. Visst kan ajg ibland tänka...hur kan man försätta sig i den situationen...men jag vet också att det är vansinnigt lätt gjort. Hjulen bara snurrar fortare och fortare och man tappar kontrollen!
Avslutningsvis lutar jag mig tillbaka och tittar på den skrikande kocken i Hell's kitchen!

Nu vet Ni det mesta om mitt ytliga tevetittande!!!!!

Tänkte dock avsluta med att visa några foton som jag tog i somras! Vi är lite molnfixerade både min sambo och jag men dessa kort tog jag under den vecka som dotra och jag var ensamma i torpet. Under veckans varmaste dag dök dessa moln upp på himlen från ingenstans och både utbrast vi....Gud så skönt!!

      
 

Kommentarer
Postat av: Micke

Jättehärliga moln! Men hoppa över en EFIT sådär bara? ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback