Torparhelg med tänk!

Fredag.....och sk barnfri helg...det innebär att vi åker till torpet!

Vaknade med en kolossal huvudvärk men jag tror den börjar släppa nu, antar att det är på grund av det möte som jag har på måndag jag brukar alltid spänna mig inför såna saker.

Jag är ju som bekant sjukskriven sen fem år tillbaka och har haft jätteproblem med läkare under dessa år. Jag är sjukskriven på grund av den bekanta väggen samt att jag har två whiplashskador och det är inte nån angenäm kombination.
Det är mycket svårt att bli tagen på allvar framförallt som jag i grunden är en ganska positiv person med massor av livsglädje och energin är det inget fel på, det handlar om att jag inte kan hushålla med mina krafter!
Jag kan dessutom prata för mig vilket man skulle kunna tycka vore nåt positivt men det är det absolut inte!

Jag är uppfostrad till att vara rak och tydlig, när man går till doktorn gör man sig i ordning...helt fel!! Samhället idag ser bara till det yttre man bryr sig inte om att lyssna på människor! När jag för en tid sen beställde kopior på mina journaler och läste dom insåg jag att man måste köra med taktik när man är sjukskriven. Det låter fruktansvärt att säga så...men det är den bistra sanningen!

Nu har faktiskt Försäkringskassan hjälpt mig att få en ny läkare som är svensk. Här vill jag då genast förtydliga att att jag har inget emot invandrare det är inte det jag säger utan problemet är att jag fått läkare som varit i Sverige några månader och inte kan språket vilket säkert fungerar bra vid benbrott eller andra synliga fyskiska problem men när man pratar om det mentala är det svårt både på grund av språk men också kulturella skillnader.
Så på måndag har jag ytterligare ett avstämningsmöte och denna gång bör jag kunna gå dit helt avslappnad då alla inblandade parter kommer att vara med och är insatta i just det problem jag har....nu tror jag verkligen på att min situation ska komma att lösas men....Rom byggdes inte på en dag! Men....efter alla underliga möten jag varit med om, det skulle räcka till en tegelstensbok, så vågar jag itne tro på att det går bra!

Nå, ut till torpet och rensa hjärnan...samt förbereda mötet! Jag återkommer med nån liten blogg då och då per mobil!!!

Kommentarer
Postat av: Linnea (CuteTerrigirl)

Å vad jag känner igen mig, kan också prata för mig och är välklädd när jag går till läkaren och andra möten. Kan bara hålla med det är en nackdel, TYVÄRR.



Hoppas ni får en underbar helg i stugan, inte utan att till och med jag längtar till lugnet i en stuga i skogen. KRAM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback