Repris på gårdagens tema!

Så var det åter igen detta med Herr och Fru...vad som är vad och hur man uttrycker sig...

Bonde söker fru

Men en homosexuell man, vansinnigt snygg för övrigt, söker en partner...men det kan väl inte bli fru???

Usch, det där blev bara fånigt...det är uppenbart att jag inte är nån blivande humortalang men det är kul att leka lite med ord!

I vilket fall som helst så har jag inte kollat in kvällens tevetablå men om inget annat står till buds och inget speciellt händer i den verkliga världen så kommer jag nog att titta litegrann. Jag tycker att det är bra att TV4 tar med en homosexuell person även om jag naturligtvis inser att dom gör det endast för att öka tittarsiffrorna men...kan det nu öka förståelsen och respekten för homosexuella personer så är det jättebra!!

Jag har ju aldrig förstått detta med att sära på sexualiteterna...jag blir alltid konfunderad när jag tittar på skvallerpressens löpsedlar....Homosexuelle Magnus deltar i Melodifestivalen och liknande bokstäver kastas mot oss....men när...när ska det stå....Heterosexuella Bettan flyttar till Norge...eller nåt i den stilen???

Det finns så många som visar tydlig motvilja mot homosexuella men varför förväxla personlighet med sexualitet?

Sexualiteten har ju så lite med människan som jag träffar att göra. Det mesta av sexualiteten händer ju trots allt i sovrummet och vad folk gör där är jag tämligen ointresserad av!! Om någon pussas på gatan bryr jag mig inte, jag kan medge att jag kanske hajar till om det är två av samma kön men det beror mest på att det är så ovanligt men när väl den reaktionen gått över blir jag varm i hjärtat....där är två som älskar varandra...det är nog för mig!

Hur många har jag inte hört som lovordat en artist och höjt denne till skyarna och sedan har denne kommit ut ur den berömda garderoben och då har det helt plötsligt blivit annat ljud i skällan....märkligt tycker jag för artisteriet har ju inte förändrats utan bara vår vetskap om "vem" artisten gör "det" med!!!!

Ja, ja....det är svårt att begripa sig på människan i alla fall....skulle kunna lägga ut texten ännu mer men jag låter bli för jag hoppas nämligen att Ni mina läsare, är av samma åsikt som jag!!!!

Kommentarer
Postat av: Majsan

Kan bara instämma.. Har också funderat på varför en persons sexuella läggning alltid (när det har med homosexualitet att göra) skall nämnas.. Som Du säger, det har ju inget med personen i sig att göra... och vilka andra än de som har enormt tomma liv, bryr sig om vad folk gör i sänghalmen.. och med vem? sucka

Postat av: Cattis

det vore ju samma som att alltid då skriva den heterosexuella..men det drar nog inte lika många läsare lr tittare som homosexuella..jag tycker så här..alla är sexuella..med vem o hur..ger jag blanka f-n i...C yaa..

2008-10-09 @ 11:13:22
URL: http://yeahdelila.blogg.se/
Postat av: Anna

Som du skrev till mig, kan bara instämma!

Kan ju inte racka ner på mig själv hehe =P

2008-10-09 @ 13:59:32
URL: http://lindblom86.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Instämmer helt i vad du skriver. Du har många kloka tankar du Ia!

Kram Ingrid

2008-10-09 @ 16:56:04
URL: http://dagbok.stenstugu.com
Postat av: Pia

Håller helt med!

Kram!

2008-10-09 @ 18:46:01
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback