Ganska vanlig blogg!

Ja, idag blir det en typiskt dagboksblogg....med andra ord den kommer att handla om vad jag gjort idag!!!!

När jag satte mig för att äta frukost så skrattade min mobil till och jag fick frågan "Vad ska Du göra idag? Ska vi ta en fika?" Självklart, svarade jag, men jag ska klippa mig vid ett. Okej, svarade Anna som var den som frågat då sätter jag mig på bussen och kommer över. Vi hann bara med en riktig snabbfika för sen var det dags att åka eftersom bussen tagit en förskräckligt lång tid!!!!

Klippningen tog också ovanligt lång tid men så var jag riktigt långhårig också, kom fram till att det var hela fyra månader sen jag klippt mig och på den tiden hinner mitt hår växa massor. Som vanligt blev jag nöjd! Jag har haft samma frisör i snart 20 år, med mindre avvikelser, så hon vet vad jag vill och känner mitt hår så det finns aldrig oro när jag sätter mig i stolen!!!

Efter det blev Anna hungrig, nåja, även jag, så då åkte vi ut till Pizza Hut och moffade....gott!!! Sen blev det en rundtur på Hälla syd då jag behövde nya kaffemuggar. Vi har haft underbara muggar från IKEA men som tyvärr gått sönder en efter en, att de var sköra var kanske anledningen till det billiga priset förra året! Efter mycket om och men när jag faktiskt gett upp hoppet hittade jag jättefina sk termomuggar till det facila  *     hm    * priset av 199:- för 4!! Sen var det dags att åka hem för även sambon och dotra skulle ju klippa sig och de behövde ju bilen!

Väl hemma hann vi inviga muggarna och upptäckte då att en liten plopp i botten saknades på den ena muggen så nu får jag åka ut i morgon och byta den muggen...ska då också försöka få köpa de resterande 3 muggarna lite billigare....det var nämligen en utgången vara och naturligtvis måste de sänka priset då lite när det bara finns tre kvar...eller hur???

Efter det så blev det lite Top Model och en massa surr förstås...sambon var snäll och skjutsade hem Anna..vi har ju haft en ofredande man på gatorna här i stan så man vill ju inte utsätta sina vänner för det! Dock såg jag nyss i tidningen att han gripits ikväll....det tackar vi för!!

Tittade på Tv3 i kväll om generation Fet eller nåt sånt....så nu kan jag faktiskt gå och lägga mig och känna mig riktigt smal och fin!! Det otäcka är att det blir en kommers runt en man som lider av sådan fetma att han koras till världens fetaste man....det var verkligen med dubbla känslor man tittade på detta program!!!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Hejsan Ia!

Nu ska vi se om jag lyckas få till någon kommentar idag. Igår hade jag skrivit en lång historia om blodpalt, men lyckades inte få den uppdaterad. Få se om det går bättre nu.

Vilken trevlig dag du verkar ha haft igår.

/Ingrid

Postat av: Alina

Godagens! Kikar in:)

2008-10-02 @ 09:03:06
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Ia!

Följ länken till min receptsida och gå sedan in på Slakt/Chark så kan du se receptet på svärmors blodpalt, som jag misslyckades med att få in som kommentar hos dig igår.

Kram!

2008-10-02 @ 10:55:03
URL: http://recept.stenstugu.com
Postat av: Anna

Vilken skön dag vi hade igår =) Men att skylla på att det var jag som va hungrig hmm ;)

Men gott som fasiken va det hehe!!

Kramkram

2008-10-02 @ 12:05:55
URL: http://lindblom86.blogg.se/
Postat av: Pia

Vad gillade du vinnaren i Top Model? Tyckte att det var kul att en normalstor människa vann för en gångs skull!!! Såg oxå programmet om den sängliggande mannen... Nja, jag vet inte.. med den där pinnsmala intervjuaren som gav dryga kommentarer.. Usch för henne! Men jag förstår inte hur man kan bli så stor.. jag menar när man inte kan resa sig upp för att hämta mat måste ju någon ha gett det till honom.. VEM har gjort det? Men samtidigt hade han en otrolig livsvilja och glädje i sig.. Så det var kluvna känslor även hos mig när jag såg programmet.

Ha en bra kväll! Kram!

2008-10-02 @ 18:38:15
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha jaa, man kanske ska bli fet å tjäna pengar? tåls att tänka på ;)



Klart ja tar hand om mig, alltid hehe =)

Du med =)

2008-10-02 @ 20:19:41
URL: http://lindblom86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback