Är det skillnad på skit och pannkaka?

Ja..det lär vi väl få veta idag då byggnadsnämnden på Gotland ska behandla Björn Ulveus ansökan om att få på Furillen på Gotland trots strandskydd!!!

Läs här....

Tro inte att jag har nåt emot Björn Ulveus, absolut inte, men jag tycker att alla ska behandlas lika. Jag är nämligen helt övertygad om att jag inte skulle få bygglovet om jag nu ansökte.....dok ska väl tilläggas att i skrivande stund så vet vi inte heller hur det har gått....men det finns ju en tendens i samhället att skilja på rika och fattiga....eller åtminstone mindre rika!

Nåt annat som gläder mig oerhört när jag surfar runt bland nyheterna är att denne man fick skärpt straff.....sexdömd...
Det han har gjort är oförlåtligt!!!! Och ja...det står jag för!!
Jag lider med alla inblandade i denna hemska historia som till och med är värre än vad som framgår i pressen...ovanligt men sant!

Ja...det får väl vara för idag när det gäller irritation!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Justja.. stickningen ja! Den hade ja glömt bort =P

Och ja, tänker nog lite föööör mycket haha!



Nästa vecka låter toppen. =)

Kram kram

Postat av: Tess

Åh! =) Ja jag hade tänkt att beställa hem fler. Jag älskar böcker och har en bokhylla med alla. Sen när de blir fullt får de äldsta flytta ner till kartongen i källaren och göra plats för de nya ;P Bara måste ha de framme! =)

2008-10-29 @ 16:45:02
URL: http://tess021.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Vad bra att han blev dömd! Nja, löständer hoppas jag verkligen att det inte blir än på mycket länge.. hehe, inte heller löss, för fy sjuttsingen vad äckligt det är bara man tänker på det. kram

2008-10-29 @ 17:42:38
URL: http://www.metrobloggen.se/nett

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback