Allt och inget!

Ja...det kan nog denna blogg komma att handla om!

Har Ni tittat på stjärnor på is den här hösten? Det har inte vi, mer än några minuter på slutet...och då konstaterade min sambo...om jag hade ett par skridskor skulle jag visa att jag kan åka mycket bättre än dom där...



Tror Ni att jag är sugen på att köpa ett par till honom i julklapp?????


Ikväll är det dock fredag och jag ska straxt påbörja matlagningen som består av att steka biff och göra potatisklyftor i ugnen samt ta fram en burk bearnaisesås från kylen!!!!



Den blivande maken är just och införskaffar en flaska vin till detta!!

I morgon åker vi till yngste sonen och firar hans födelsedag som infaller på söndag.....i år har vi valt att fira den allihopa tillsammans...enklast så...trevligt också förresten att träffa ex-släkten!
Även om nu barnen är stora så vet jag också att de uppskattar det mycket att vi kan vara tillsammans allihopa....önskar verkligen att flera kunde göra så...inte låta gamla bitterheter råda!

Jag har gjort en bamsepippipaj som ska tas med och i morgon ska det göras en tårta...det blir nog Engsötårta tror jag...sonens favorit!!

Kommentarer
Postat av: Cattis

det kan vara farligt att kläcka ur sig såna saker..en kompis kompis kille sa till sin tjej som jobbar som instruktör på gym att de kan väl inte vara ett riktigt jobb..tex spinning..vem tror du fick ett spinning pass när han fyllde 30..han höll på att dö..tror inte han nämner nåt sånt mer till henne..C yaa..

Postat av: Pia

Jag är patriot och hejar på Marcus i "Stjärnor på is".. :o)

Jag var jäkligt duktig på skrillorna i yngre år, men nu skulle jag förmodligen göra en ofrillig split, vilket inte vore bra med min stela kropp! :o)

Hoppas det blir ett mysigt födelsedagsfirande!(och inte som Tomten är far till alla barnen! ;o)Med tanke på ex- Det vore INTE bra!)

Kram!

2008-11-15 @ 12:16:55
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback