1:a advent...del 2!

Fick bråttom till ÖoB då vi kom på att vi ville ha några blommor i rumsfönstret och det vore kul med några ärtiga ytterkrukor och det borde ju finnas på ÖoB...men icke!! Tror faktiskt inte att jag såg en enda ytterkruka där...men många tomtar!

Åkte vidare till COOP Forum och där hittade vi billiga röda fina krukor och vita kraftiga julstjärnor. Egentligen tycker jag att julstjärnor ska vara röda men sambon fick bestämma och han tyckte...Vi tar vita nu, de är ändå döda till jul så då kan vi köpa röda!! Måste väl erkänna att han har en viss poäng i det...men det blev jättefint med vita så nu hoppas jag att de överlever!

Jo, igår när vi åkte hem från Ramnäs till Västerås så stannade vi på MAXI Erikslund, vi bor ju i en stoooor stad så vi har två MAXI, för att handla nåt gott att äta som förrätt. Vi har länge pratat om att prova ostron så jag sa...har dom det så tar vi det... dom hade det och vi var inte alls lika kaxiga längre!!! Men...man ska ju stå vid sitt ord!!
Köpte också varsina två gröna musslor och varsina 3 rökta räkor, det var inte så mycket men vi hade ju laxfiléer som låg och väntade på att bli uppätna hemma i kylen!



Musslorna var färdigkokta så de gratinerade jag bara lite snabbt med smör och vitlök! Att öppna ostronen krävde sin kvinna, sambon gav upp!! Väl öppnade så tittade vi en stund på dom, undrade nog båda i hemlighet vad vi gett oss in på, sen satte vi oss vi bordet för att äta!



Det smakade bra...men inte nåt speciellt! Mest citron om jag ska vara ärlig...och hav! Kan nog tänka mig att prova det flera gånger och inte var det så sladdrigt som folk påstått!!!

Ja...detta var väl vad jag hade att berätta av värde, kan väl kanske diskuteras, för övrigt har ju helgen gått i städningens tecken...trist att göra men skönt att ha det gjort! Fast i år måste jag ju erkänna att allt gått mycket lättare än tidigare år....tack för det ENJO!!

Kommentarer
Postat av: sussi

nnää...Fy..Bara jag ser ostron så vänder sig..Fast säkert skulle jag äta de om jag inte såg och visste vad de var hehehe

2008-12-01 @ 08:27:18
Postat av: Anonym

Ostron återstår ännu att prova, det har jag inte smakat. Men, man ska ju ha något kvar att testa!



/Ingrid

Postat av: Anna

Fredag låter som en bra ide. Då kanske jag blir på lite bättre humör =)

2008-12-01 @ 14:32:25
URL: http://lindblom86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback