Årsstämma!

Ikväll har vi årsstämma i bostadsrättsföreningen som jag också "råkar" vara ordförande i. Det är med viss magvärk jag ser fram emot det, men det ska bli skönt när dte är över!

Det är ju så att i alla föreningssammanhang finns det alltid de som gnäller och gnatar så även här! Hur man än vänder och vrider på sig så har man ändan bak. Jag kan med gott samvete säga att jag lägger ner ungefär 10 timmar i veckan på denna förening. Det är faktiskt inte bara att öppna post och skriva på en del papper!

Under detta första år som ordförande så har vi haft en stor entreprenad i form av fönsterbyte. Bytet var påbörjat redan när jag blev ordförande så det var bara att kasta sig in i nåt som var riktigt stort...och besvärligt! Det har verkligen itne fungerat som det borde.
Fönsterna är jättefina och har bra funktioner men företaget, som jag ännu väljer att inte kalla vid namn, har inte gjort vad de borde. De har inte följt kontraktet och vem är tillräckligt kunnig för att kunna stå emot och kämpa? Int ejag och inte heller nån annan i styrelsen!

Vi valde därför att ta hjälp av Riksbyggen som är vår ekomiska förvaltare...då får man höra att vi i styrelsen inte gör nåt!!!!

Vi har också under detta år bytt förvaltare då vår tidigare valde att pensionera sig...ja, naturligtvis var inte det bra heller! Bara gnäll och svid hela tiden!
De gnäller om banala saker som att folk som inte bor på gården går på vår gräsmatta!!!!!! Jag har ibland fått långa uppsatser i brevlådan om vad som bör göras osv....
Jag har fått höra att det är märklgit att jag inte finns på gården 24 timmar om dygnet utan att jag väljer att vara i vårt torp så mycket som möjligt under våren!!!! *jag har mobilen påslagen dygnet om*
Telefonen kan ringa under de konstigaste tider på dygnet om de konstigaste saker......och ändå får man höra att man inget gör!!!!

Nå, nu är detta bara ett fåtal av våra 117 medlemmar som gnäller så jag har bestämt mig för att itne låta dom ta ifrån mig nåt som jag trots allt gillar att göra, för det gör jag! Jag gillar utmaningar och detta är definitivt en sån!!!!!

Så...vi får se hur kvällen blir!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback