Naturligtvis måste ...

Naturligtvis måste jag uppdatera Er gällande besiktningen!!

Två stycken tvåor....dels var det en bromsslang som skulle bytas ut och dels var det en framlykta som var lite felinställd. Man kan då tycka att det var onödigt att lyktan blev en tvåa men jag för min del tror att det var en man som insett hur män är som besiktigade vår bil!!!

Micke antydde ju lite lätt att det är så himla lätt att fixa det, till och med besiktningsmannen försökte på plats men lyckades inte så då blev det en tvåa....medan jag försökte tala om för Micke att fattar Du inte varför det blev en tvåa???
Han lät mycket ovetande i telefonen....Om det bara hade blivit en påpekan hade Du fixat det då? Nja....drog han på det....kanske inte...Nej, just det...mannen på besiktningen är en man som vaknat upp ur den manliga koman och insett hur män fungerar!!!!

Tillbaka till slangarna så frågade jag sambon....kan Du fixa detta själv?? Ja...det är bara några slangar och nån klämma. Okej....

Är det nån som vågar slå vad med mig om när det blir gjort??? Min gissning är den 25:e juli!!!!!




Kommentarer
Postat av: Cattis

Har ni tid för ombesiktning den 26 lr? eftersom du säger den 25..visst är det märkligt..jag brukar få besikta våran bil, Cadillacen då, Seaten vete 17 när den ska besiktas, har aldrig gjort de, är en 05:a..Kari tror de är bätte att en tjej kommer med en jänkare..jag vet inte,den har iaf gått igenom..C yaa..

Postat av: Nancy66

Haha, talande bilder.....

2008-06-26 @ 19:42:37
URL: http://nancy1966.blogg.se/
Postat av: Anna

haha det kan ja tro =P

Pratade med din son nyss, och återigen visade det sig att man inte kan diskutera med karln haha =P



Duu.. vet du om det finns stugor borta vid er, eller ja, bortåt där som man kan hyra. Typ som på sundängen? har lite funderingar kring det men sundängen är man ju så van vid, vid det här laget =P

2008-06-26 @ 22:29:05
URL: http://lindblom86.blogg.se/
Postat av: Micke

Bromsslangar som är en baggis..

2008-06-30 @ 19:41:19
URL: http://kludd.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback