Goda grannar!

Minns Ni den teve-serien som gick nån gång på 80-talet gissar jag...det var nog precis innan ordet tv-såpa lanserades i svensk television?

I vår förening har vi gott om goda grannar men tyvärr finns det också de som inte är så goda och det är märkligt att de ska höras mest!

Som ordförande i bostadsrättsföreningen får man tyvärr en del skäll...och idag har det varit en sådan dag..men nånstans är jag också tacksam för det för det hjälpte mig att ta det slutgiltiga beslutet att inte förnya mitt uppdrag på årsmötet i maj!

Jag är fullt medveten om att man kan inte vara alla till lags men å andra sidan tycker jag inte att man får skälla på folk hur som helst heller...det ska bli skönt att slippa!

Nån tänkvärd och innehållsrik blogg blir det inte idag....men den som väntar på nåt gott väntar inte för länge!!!

I morgon ska jag skriva om julkort.........

Kommentarer
Postat av: Mickan

Ja, den serien känner jag igen namnet på i alla fall. :P



Näe, fy, att få skäll är inte alls roligt. :/



Låter härligt det! Här städades och tvättades det igår och så köpte vi och slog in klappar också. :D Bra att du påminde om julkort förresten. Det måste inköpas och fixas iordning här också.



Jaså? Kallade du också snöbären för smällbär? Hihi. Roligt. Jo, jag kunde ana att de var giftiga. :P

Postat av: Pia

Ja herregud, Goda grannar. Den serien följde då jag i allafall! :o)



Nej, varför utsätta sig för negativa typer om det inte är helt nödvändigt.. Bra att du hoppar av!



Julkort ja.. det blir nog ett inlägg hos mig oxå om det.. Jag skickar inte många men väl utvalda får ett som jag gjort själv. Avskyr verkligen julkort som kommer via e-post, trots att jag själv skickat såna och avskyr mig själv för det! :o)



När jag var på Ljusparty fick vi prova på doften av Snöbär. Då hade jag ingen aning om ens vilka bär de pratade om! Men sedan såg jag sådana utanför jobbet. Varför kallas de Smällbär? Låter det om dem?? ;o)



Ha en skön dag! Kram!

2008-12-03 @ 11:28:15
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Cattis

ttycker det räcker med att vara suppleant jag..och oj vilken otur att jag inte kan delta på vårat årsmöte..är förhindrad..inget jag direkt sörjer..

jasså julkort i morron..hinns det med så jag kan läsa innan halv tio månntro?

C yaaa..

2008-12-03 @ 11:31:54
URL: http://yeahdelila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback