Dagen idag...

...var ju ytterligare en mellandag bland många i år. Den handlade för min del en hel del om att städa litegrann då jag var ensam hemma, städning lämpar sig bäst då tycker jag!!

I min andra blogg har jag lovat att visa vilka böcker jag köpte för julklappspresentkortet, min yngste sin förärar mig alltid med min önskejulklapp som består av presentkort på Akademibokhandeln, Det är suveränt att få gå ner på nån av mellandagarna och bara välja en massa böcker man vill läsa...

Här är åretsskörd som åtminstone lär räcka ett par veckor!!


Håkan Östlundhs Blot är förstås redan utläst, har Ni inte läst nån av hans böcker så rekommenderar jag Er verkligen att göra det. Alla utspelar sig på Gotland och i denna gräver de då bland annat upp ett lik vid husknuten hos en av mina absoluta väninnor!!
Potensgivarna är nu påbörjad och jag tror den är ganska så lättläst!

Det här speglar ganska väl mitt val av lektyr även om naturligtvis deckarna dominerar!!

Ikväll kom vi också oss iväg till IKEA, vi åkte ju dit dagen före julafton för att köpa vår matta som jag berättade om nån gång i november tror jag men...då hade dom stängt klockan 18.00!!!! Hela julen fick vi tillbringa med den matta som Kajsa dömt ut som matta. Den ser itne klok ut..en del av våra gäster har vågat fråga varför den ser ut som den gör...resten sitter väl fortfarande och undrar om det kanske är ett nytt mattmode!!!!

På bilden inspekterar Kajsa den nya mattan...straffflaskorna är framtagna * läs blomsprutorna*




Kommentarer
Postat av: Nina

Kan ju inte ha en massa likdelar liggandes o skräpa runt huset hellre...S Nu MÅSTE jag ju läsa....fast de inte är min genre...

2008-12-30 @ 14:19:50
Postat av: Bettan

Oj, vad böcker!

Jag hinner aldrig läsa just någonting!

Kan du möjligen dela med dig av receptet på gratängen;) det lät så gott och såg gott ut!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback