Leva i nuet!

Idag var det dags för rejäl sovmorgon...vad händer då? Jo, jag vaknar klockan sex och är buspigg vilket jag ju aldrig trodde efter den jobbiga gårdagen.
Den jobbiga gårdagen bestod i ett mycket jobbigt samtal med en psykolog och en sjukgymnast. Det är märkligt hur samhället har blivit, det måste förutsättas att alla ljuger och är smitare. De frågade varför jag gått hemma i fem år och det var nog en av de svåraste frågorna jag fått i mitt liv....hade jag vetat detta så hade de fem åren aldrig blivit så många!

De tyckte absolut att jag skulle börja riva i allt gammalt medan jag tycker att man ska leva i nuet...det som har varit det har varit och det måste man lämna bakom sig. Det som varit jobbigt det har jag bearbetat färdigt...ältande har aldirg varit min melodi!

Jag vill ju ha hjälp med att bearbeta den inre stress jag alltid lever med och att lära mig begränsa mig och mina krafter. Nu ville de helt plötsligt stoppa in mig i en samtalsgrupp där frigörande dans också skulle ingå....den som känner mig riktigt väl vet att det är inte nåt som passar mig! Jag älskar förvisso att dansa men att hoppa runt på golvet och sprätta hit och dit...näe, det fungerar inte för mig. Då känner jag mig lika bekväm som en elefant i en porslinsbutik! I det fallet är jag en alldeles för hämmad person! Dotra skrattade och sa...näe, det kan jag inte se Dig göra när jag berättade för henne! Så nu får vi väl se vad som händer.....jag startade dock datadagen med att gå in på Platsjournalen för att kolla om det var nån som behövde mig. Jag såg ju att vissa hade ett behov av just mig men det gäller ju att övertyga dom om det *ler*

Tillbaka till gryningen idag då....sambon vaknade också vid sex så vi gick upp och tittade på handbollen. De svenska damerna mötte ju de norska.
Matchen slutade i förlust för Sverige!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback