Jösses Amalia!

Med tanke på att jag inte alls engagerat mig i denna blogg de senaste veckorna. Dels på grund av veckan i Turkiet och dels på grund av att jag inte orkar eller känner behov av att alltid släpa med mig datorn ut till torpet så blev jag mäkteliga förvånad idag när jag kollade statistiken över denna sida......igår hade jag över 60 unika besökare!!!

Det ställer ju lite krav...man kan ju inte ha en blogg med så många besökare och sedan inte ge dessa nåt att bita i!!

Så nu sitter jag här och funderar på hur jag ska lyckas underhålla Er.....

Det är ju ingen idé att berätta om dagens händelser för de är få och obetydliga men å andra sidan är dagen ung! Däremot kan jag ju berätta för Er om vilka planer jag har för dagen....jag ska städa vardagsrummet! Katterna har ju lyckats kloa sönder våra soffor så det ser förskräckligt ut. I helgen kom dock sambon och jag på den geniala idén att vi ska skifta plats på sofforna så dom får två nya armstöd att förstöra *hummar* Jag beräknar att det då tar ca ett år.....sen får jag lov att klä om sofforna i nåt riktigt kattavstötande material!!!!

Naturligtvis ska jag också göra ett besök i Salem...Våra bästa år! Det är ju en märklig såpa, den startade i USA 1965 och spelas fortfarande in. Jag kan inte påstå att jag tycker den är speciellt bra men kan heller inte låta bli att titta om jag har tid!

En cykeltur till COOP är också inplanerad för jag saknar morötter till köttgrytan som ska lagas ikväll. Nå, jag har alltså inte fullt program men är heller inte sysslolös!

Ska nog försöka boka in en tvättid också då dotra bör ha rena kläder till helgen!!

Ska jag uppdatera Er senare med vilka saker jag gick i mål med......*ler*

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha ja våra bästa år är en märklig serie, men som du sa så går det inte att missa. Å andra sidan lyckas ja jämt somna. Så det blir morgon-repris!!

Postat av: Jeanette

Bra att de unika besökarna ställer krav på dig ;) Fast det skall kännas lagom med krav, det får inte bli ett måste! Det är ju så att ju mer man är länkad här & där så får man mner besökare.

2008-08-21 @ 06:49:24
URL: http://www.metrobloggen.se/nett

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback