I morgon far vi!

Förhoppningsvis är nu allt packat och klart! Naturligtvis snurrar jag runt och funderar på om det är nåt mera som skulle kunna vara bra att ha med sig...men vattenkokare och toalettpapper är inhandlat och nedstoppat i väskan. Toalettpapper ingår inte alltid på hotellet har vi lärt oss nämligen och det är faktiskt lite billigare att köpa härhemma även om det är försumbart! Nu hittade jag busbilligt papper på Europris så det var bara att slå till!

Pengar är växlade så vi har ett startkapital. I år kommer vi förvisso fram till Alanya på sen eftermiddag och inte mitt i natten som förra året men ändå så är det skönt att ha ltiegrann. På Forex försökte de med alla medel att få mig att skaffa deras kort för det var riktigt farligt påstod dom att ta ut pengar med sitt eget kort därnere men det gick jättebra förra året bara man låter bli att betala med kortet samt tar ut i de automater som ligger i anslutning till en bank!

Nu är vi mest nyfikna på var vi hamnar, vilket hotell alltså! Att vi hamnar i Alanya  vet vi. De flesta som jag hört har tyckt att när man åker med Detur så hamnar man alltid på Östra stranden med ospecifierad resa vilket skulle passa oss perfekt...vi gillar nämligen den sidan allra bäst. Det går ju dessutom bussar om man vill åka till Cleopatra och bada det är heller inte långt att gå.


Mitt ben som bråkar är något bättre idag och sambon och jag har också kommit på varför det blivit värre. Vi hjälpte ju dotra förra veckan med arbetet på gården härhemma och då låg jag på backen och tog bort gräs mellan plattorna och det kanske inte är bästa arbetsställningen för ett redan småinflammerat ben!!!!! Ja, ja...läkemedelsindustrin ska ju ha sitt också!

Nu är det dock att göra ett sista måste härhemma...styrelsemöte i bostadsrättsföreningen....sen blir det en veckas semester...oj, så skoj det ska bli! Roligt att få rå om styvdottern en hel vecka det tackar vi för!!!!!

Ha det gott allihopa!!

Kommentarer
Postat av: Cattis

första kvällen...önskar en avkopplande vecka..kram..

Postat av: Nancy66

Låter häääärligt,,,,,ja ni har det säkert underbart nu,,,kram

2008-08-08 @ 21:42:08
URL: http://nancy1966.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Åhh, låter så härligt med en resa, jag är ju så mycket mindre nu så man kunde ju fått följa med i resväskan ;) Javisst är det skillnad. Man kan ju knappt tro att det var jag på förebilden. Känns så underbart! Hoppas att du får en trevlig helg!

2008-08-15 @ 14:38:27
URL: http://www.metrobloggen.se/nett
Postat av: Jeanette

Glömde ju.. Du är länkad inne hos mig nu =)

2008-08-15 @ 14:39:17
URL: http://www.metrobloggen.se/nett

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback