Sista lördagen i augusti!

Igår var alla barnen hem och åt mat. Jag gjorde först en Norrlandsrulle som bestod av tunnbröd innehöll en röra av rökt älg, bacon, kantareller, creme fraiche och pepparrot....gott!
Sen gjorde jag salivadoftande kycklingfile med risotto! Jag gjorde riktig risotto med arborioris som kokades i buljong och vitt vin och som sedan rördes ihop med riven parmesan och hackade kryddor samt lite citroncest...smakade också jättebra! Kycklingfilén stekte jag bara lite lätt först och sedan lade jag på vackra salviablad och lindade in i lite lufttorkad skinka. Alla åt och var nöjda...påstod att det avr gott och det tror jag på för jag tyckte själv att det smakade jättebra!

Senare på kvällen kom några av äldste sonens kompisar hit och umgicks lite innan de gick vidare på krogen....mycket trevligt!!! Till och med dotra valde att vara hemma hela kvällen!

Vaknade i morse av att jag behövde pudra näsan och insåg snabbt varför...Kajsa Katt hade valt att lägga sig på min mage och sova....precis på blåsan! Så det var bara att lyfta undan henne, hon blir gärna som en tung klump när hon sover, och knata upp. Försökte sen somna om men icke så det  var bara att knata upp vid halv åtta och läsa tidningen och dricka lite kaffe. Lyssnade som vanligt på radion, först Ring så spelar vi och sedan Melodikrysset, som för övrigt var väldigt enkelt idag...kan man få önska sig lite svårare nästa vecka kanske...nåt att bita i!!!!!



Efter det satte vi oss i bilen och åkte till svärmor. Vi var lite sugna på att komma ut i skogen och då valde vi att slå två flugor i en smäll!! Vi tog bilen upp till skogen efter att vi fått lite lunch hos svärmor, tog korgarna och med gott hopp om svamp letade vi oss in i skogen. Vi hittade massor av svamp men inga vi kände igen dvs Karl-Johan och kantarell!!! Däremot fanns det massor av lingon vilket jag ju läst i tidningen att det ska vara en bristvara i år i våra skogar?!

Det finns lingon i skogen!

Vi letade dock oss tillbaka till bilen för det var ju svamp vi ville ha!!!! Körde ännu längre in i skogen och hittade ett bra ställe att  parkera bilen på och sen ut igen! Rätt som det var när jag gick där så förändrades hela skogen...jag hade kommit fram till den del av skogen som eldhärjades mitt i sommaren! En skogsbrand är ju nåt mycket märklgit...det är ju förödande för den markägare som drabbas men också nåt gott för skogen och allt som lever i den! Nu menar jag inte att en hel skog bör brinna ner men det händer ju otroligt mycket i en skog som brunnit! Tänk om man kunde komma ihåg att fotografera skogen på samma ställe på samma datum varje år under många år framöver. Det vore himla intressant att få följa!

Skogsbrand har härjat!

När jag visat detta för sambon så klev jag vidare i skogen och vad får jag se??????

Här får man nästan frossa....kantarellfrossa :P

Dessa och fler därtill har vi nu ätit till kvällsmat tillsammans med benfri kotlett och faktiskt färdigköpta potatisklyftor!!! Måste erkänna att det är ytterst sällan jag köper nåt färdiglagat eller ens halvfabrikat, tycker att det mesta sånt smakar lite illa!

Nå, en skön dag i skogen med ganska gott resultat i korgen och hjärnan lite utrensad det fick vi och nu är det dags att krypa ner i soffhörnet!

Lycklig efter sex...

...år som förlovad med mannen i mitt liv!

Vi träffades i april 2001 och hade ett turbulent första år, att vi älskade varandra fanns det aldrig några tvivel om men det fanns saker vi inte rådde på som ställde till det för oss emellanåt men under de dryga sju år vi levt tillsammans så har vi alltid stått stadigt på vårt isflak trots att det blåst rejält runt omkring oss.

Mannen var den typ av man som aldrig skulle binda sig, aldrig absolut aldrig skulle förlova sig eller gifta sig....men som den man han är så var han inte sämre än att han kunde ändra sig!

Under en semester då han befann sig i Bulgarien och jag i Västerås så bad han mig att gå ut på balkongen och titta på månen, samma måne som han satt och tittade på i Bulgarien och sedan frågade han om vi skulle förlova oss när han kom hem!! Med stor förvåning i stämman svarade jag...ja!
Så blev det och den 28 augusti 2002 så förlovade vi oss härhemma i vår bostad!

Nog andas det romantik på hög nivå???

2011 kommer vi att gifta oss....har min sambo bestämt! Dotra och jag är inte riktigt överens om året men han är bestämd...inget kan rucka på hans planer så vi får tåla oss! Dock kan jag nog säga att den klänning dotra ritade för fem år sen vill hon nog inte ha när hon fyllt arton....rosa satin och tyll!!!

Vi ska inte fira det idag men i morgon kommer alla barnen hem och vi ska äta gott tillsammans!


Lisa Bus!

Idag var det verkligen tänkt att jag skulle komma med ett långt och klurigt inlägg men jag har inte kunnat bestämma mig för nåt ämne trots att jag låg vaken mer än halva natten!

Däremot så tänkte jag att jag skulle dela med mig några bilder av den katt som bestämmer allt i vår familj, nja, kanske inte allt men en hel del och framför allt då hur dags vi ska åka hem på söndagarna från torpet!!



Nog är hon söt och charmig den lilla Lisa när hon ligger i soffhörnan och bara njuter. Hon har vissa talanger för detta med modellande för som Ni ser är hon otroligt bra på att posera! Hom gillar att bli kliad på magen och kan stå ut med det hur länge som helst, längre än Du orkar klia! Hon skulle aldrig som andra katter tröttna och hugga fast i Din arm....o nej, klia mera!



"Även utomhus kan matte få ta en bild, om det inte är söndag förstås för då kryper jag snabbt in under vinbärsbusken eller nåt annat lämpligt ställe och bara iakttar hur de ropar och letar efter mig....jag har ganska kul då!!! Ibland hittar dom och försöker fånga mig och då låter jag dom tro att de får tag på mig men precis när de greppar om mig skuttar jag iväg med högt buren svans och lipar åt dom!!!! "
Ja, så här tror jag faktiskt att vår lilla Lisa tänker.

Ja, det blev då dagens lilla blogg inte speciellt full av tänkvärdheter men en hel del ord trots allt! Dock är ju dagen inte slut ännu så man vet aldrig....det kan dyka upp nåt som jag måste sätta på pränt!
I min hjärna pågår just nu en fundering över hur  min kommande platsansökan ska se ut; arbetslös postkassör, sjukskriven sen fem år med utmattningsdepression söker.......

Bildrapport!

Naturligtvis var ju kameran med under helgen, vissa bilder blev bättre än andra. Trots att kameran nu funnits i min ägo i dryga året så är vi inte alltid överens, kanske skulle jag behöva ta fram bruksanvisningen och läsa den igen?!


Det blev lite bilder på svampar vi stötte på längs vår promenad...

...men kan man äta den?....denna bild för tankarna till min mammas favoritsagobok...Hattstugan!dök så småningom upp! 

...somen soldat men lika okänd som en annan!

Passade också på att använda självutlösaren på kameran, det är ju ytterst sällan jag hamnar på foto själv...
Detta är mot mina principer att publicera bilder på familjen men...ibland måste man gå emot sina principer också!!

Ikväll ska jag tillreda de Karl-Johan vi hittade. Faktiskt är det premiär för mig för jag har tidigare inte varit helt säker på den sorten och när vi hittat så har de varit  maskätna....nu fick vi ett helt gäng som ligger i köket och bara väntar på att bli pastasås!

Äntligen vågade vi lita på vår instinkt och plocka dessa stiliga herrar!

Skördetider var det inte bara för oss utan även för bonden och detta år hade vi sagolik tur....det blåste från rätt håll så vi kunde vara ute i trädgården trots denna monstermaskin!

...råder även hos bonden!

Hemma igen!

Vi har haft en underbar helg i torpet! Otroligt vackert väder, nästan högsommarvärme så jag tror att vi bättrat på brännan lite igen vilket kunde behövas för den man slet för att få i Turkiet den är ju nästan borta!

Vi var till skogen igår ett par timmar och lyckades få ihop kantareller så det räckte till sås på kvällen då goda vänner kom ut och hälsade på! Hittade också en hel del Karl-Johan som det var tänkt att jag skulle göra pastasås på ikväll men eftersom Lisa valde att gå och gömma sig och vägra komma in så blev det sent innan vi kom hem så det blev en kebab istället!

På eftermiddagen idag kom äldste sonen ut tillsammans med KH och Anna. Den sistnämnda valde att stanna kvar när killarna åkte till stan för att börja jobba...vi skulle ju åka till stan bara Micke kom ut efter jobbet men som sagt Lisa ville inte till stan! Jag ger mig den på att hon kan veckodagarna för alla andra kvällar då kommer hon hem prick åtta på kvällarna men icke på söndagar!!

Ja, ja...nu är vi hemma allihopa och det börjar definitivt bli sängdags!!!

Ha en skön helg!

Ganska så snart packar vi ihop och åker mot vårt underbara torp ett par mil utanför vår stad!



Vi ska börja plocka undan sommaren litegrann för det är nog bara att acceptera att hösten är här och hoppas på att vi får en lång och härlig höst med många brittsommardagar!
Vi ska också plocka våra äpplen som blev ovanligt många i år!



Vi hoppas också att få gå ut i skogen och hitta massor av medlemmar i familjen Kantarell!! En stor portion med smörstekta kantareller till grillspetten och potatisgratängen ikväll det vore väl underbart!

 
Detta är förra årets skörd tillsamamns med köttfärsbiffar kryddade med lingon och timjan!


Till detta ska vi inta ett glas


Kanske blir det nåt gott innan maten också för vi firar faktiskt sexårig förlovningsdag på torsdag!

Ha nu en riktigt skön helg allihopa så lämnar jag rapport på söndag kväll när vi kommer hem!




Värddjuret



av Marie Hermansson.

Jag gillar verkligen Marie Hermanssons böcker. Igår försökte jag beskriva hennes skrivstil för min sambo men kunde inte riktigt hitta rätt ord på hennes genre.

Jag har tidigare läst Musselstranden, Hembiträdet och Mannen under trappan, alla har fängslat mig otroligt mycket och så gör även Värddjuret. Så fort jag förstår varför den heter Värddjuret så känner jag åter just de där speciella kårarna som bara Hermansson kan framkalla hos mig. Fantasin sätter genast igång och jag börjar fundera på om jag kommer att vakna av mardrömmar!

Värddjuret handlar om en kvinna på väg in i den gyllene medelåldern som efter att ha brutit upp från en förhållande med en gift man reser till Borneo. Under en guidad tur i djungeln blir hon bestulen på sin väska och försöker jaga ifatt tjuvarna men kommer genast på avvägar och rullar ned för en slänt i djungeln och hamnar vid en vattenkant. Hon blir funnen av sin guide och allt är under kontroll, hon får tillbaka sin väska!

Väl hemma i Sverige upptäcker hon ett bett på benet som bara blir värre och värre, och det är ju här som  kårarna kommer...
Hon tar sig till sjukhus då det liksom rör sig som ett foster innanför ibland. Hon får pencillin men blir också skickat till en annan läkare som genast tar sig an henne.....och bettet..

Boken är spännande och härlig att läsa...dock blir jag lite besviken på slutet då det känns som att författaren tappade intresset för boken och bara avslutade den. Kanske är det nåt jag inte begriper?

Vill i alla fall uppmärksamma Er på denna författare.....jag tror inte Ni blir besvikna!

Sommarskola!

I dagarna slutar väl sommarlovet för de flesta och jag hoppas att alla haft det toppen! Att sol och bad trots det osäkra svenska vädret ändå fått ta en stor del av tiden!

Detta sommarlov är dock till ondo för många även om jag är fullt medveten om att de som har förmånen att njuta sommarlov inte vill hålla med mig! Sommarlovet i dess nuvarande utformning är gammalt och förlegat....det passar inte in i hur samhället ser ut idag!

Med risk för att låta som ett gammalt surkart så tror jag att man måste se över detta och göra förändringar!

När jag hade sommarlov, vilket för mig inte alls känns längesen så fanns det vuxna hemma på dagarna, vuxna som satte gränser för oss barn och ungdomar. Det fanns vuxna som såg till att vi fick mat i oss och att vi faktiskt kom i säng på något sånär rimliga tider. Utrymmet för att göra bus var inte speciellt stort!

Idag måste alla vuxna jobba för att få ihop ekonomin, idag finns det också många gånger fler ensamstående föräldrar vilka kanske till och med måste ha flera jobb för att kunna försörja sin familj! Det innebär att många ungdomar lämnas vind för våg under tio långa sommarveckor!

Mitt förslag är att man under sommarveckorna inför nån form av sommarskola! Det ska i första hand inte domineras av de "vanliga" ämnena utan istället inrikta sig på intresseområden. Man skulle kunna få välja dans, konst, hantverk och liknande saker. Naturligtvis borde även de vanliga skolämnena ha sin plats för de som önskar fördjupa sig och förbättra sig lite också finnas. Det ska vara skojigt att gå till skolan under dessa sommarveckor!
Men vad jag framförallt är ute efter är att ungdomarna skulle ha nånstans att ta vägen på dagarna. Att de skulle kunna få mat och tillsyn kanske fyra timmar per dag. Att de ska bli sedda!  Naturligtvis ska det ges möjlighet till att vara ledig när de vuxna har semester eller andra aktiviteter är inplanerade!

När jag skriver detta så hör jag genast politikernas rop om ekonomisk omöjlighet men...och detta är ett stort men när ska dom börja inse att Sveriges ekonomi går att efterlikna en sk taxiplånbok...en stor plånbok med massor av fack!



OM alla instanser jobbade tillsammans med varandra istället för, som det ibland verkar, mot varandra så skulle vi kunna hjälpa många av de ungdomar som är på glid idag det är jag helt övertygad om! Alla behöver känna sig behövda och älskade och jag har svårt att tro att man gör det som femtonåring om ingen bryr sig om vad man gör och var man är.

Ordet integritet har fått en felaktig betydelse har jag märkt. Föräldrar hänvisar till den när man ifrågasätter varför de inte har en aning om var deras tonåringar finns på kvällar och nätter. De har ju rätt till ett eget liv...är ord jag ofta hör!
Ja, naturligtvis har de det men det är fortfarande vi vuxna som bär ansvaret för dom! Vi har en skyldighet att lägga oss i men naturligtvis men hänsyn!

Vi vuxna får inte vara så blåögda och enfaldiga så vi litar blint på våra tonåringar...vi måste minnas hur det var när vi själva var tonåringar...att vi också försökte luras och påstå att vi var nån annanstans än där vi va! Idag är det betydligt enklare då denna mobiltelefon finns...man kan befinna sig i Haparanda men påstå sig vara i Ystad!

I vår famlij är vi nu inne på vår 3:e tonåring och vi har både märkt och fått höra att de uppskattar eller har uppskattat att vi brytt oss! Att det varit skönt att vi ibland hjälpt dom att säga nej till kompisar!
Naturligtvis har det inte alltid varit roligt just i den stund vi sagt nej eller ifrågasatt men efteråt...jag såg inte det Ni såg!

Vi har alltid haft högt i tak, vi har diskuterat saker runt köksbordet. Alla har fått komma till tals och många gånger har vi vuxna kunnat ändra våra beslut på grund av att tonåringarna kunnat ge bra argument till att få göra saker! Det har sällan eller aldrig förekommit skrikiga diskussioner!

Ingen ska nu tro att det är små änglar som vi närt under detta tak...å nej....det har hänt massor av saker så vi är inte ofelbara men vi har alltid kunnat prata om saker och rett ut dom! Ibland har det tagit timmar, ibland har det gått snabbt!

Oj, det blev en lång utläggning om detta men det här är nåt som ligger mig varmt om hjärtat! Jag vill att alla ungdomar ska få känna sig älskade och uppskattade för sin egen skull! Att alla ska få en bra start på livet!

Vad tycker Ni??

Efterlysning!!!!!

Är det någon som sett solen??


Jösses Amalia!

Med tanke på att jag inte alls engagerat mig i denna blogg de senaste veckorna. Dels på grund av veckan i Turkiet och dels på grund av att jag inte orkar eller känner behov av att alltid släpa med mig datorn ut till torpet så blev jag mäkteliga förvånad idag när jag kollade statistiken över denna sida......igår hade jag över 60 unika besökare!!!

Det ställer ju lite krav...man kan ju inte ha en blogg med så många besökare och sedan inte ge dessa nåt att bita i!!

Så nu sitter jag här och funderar på hur jag ska lyckas underhålla Er.....

Det är ju ingen idé att berätta om dagens händelser för de är få och obetydliga men å andra sidan är dagen ung! Däremot kan jag ju berätta för Er om vilka planer jag har för dagen....jag ska städa vardagsrummet! Katterna har ju lyckats kloa sönder våra soffor så det ser förskräckligt ut. I helgen kom dock sambon och jag på den geniala idén att vi ska skifta plats på sofforna så dom får två nya armstöd att förstöra *hummar* Jag beräknar att det då tar ca ett år.....sen får jag lov att klä om sofforna i nåt riktigt kattavstötande material!!!!

Naturligtvis ska jag också göra ett besök i Salem...Våra bästa år! Det är ju en märklig såpa, den startade i USA 1965 och spelas fortfarande in. Jag kan inte påstå att jag tycker den är speciellt bra men kan heller inte låta bli att titta om jag har tid!

En cykeltur till COOP är också inplanerad för jag saknar morötter till köttgrytan som ska lagas ikväll. Nå, jag har alltså inte fullt program men är heller inte sysslolös!

Ska nog försöka boka in en tvättid också då dotra bör ha rena kläder till helgen!!

Ska jag uppdatera Er senare med vilka saker jag gick i mål med......*ler*

Stefan Holm

Tråkigt för honom att han inte fick den medalj han gjort sig förtjänt av i OS i år men tänk så många gånger han lyckats trollbinda svenska folket. Så många gånger som vi suttit med hjärtat i halsgropen och gjort vad vi kunnat för att hjälpa honom att lyfta de sista centimetrarna...och tänk så många gånger han lyckats!

Han är en friidrottare som beundrar otroligt mycket! Vilken människa han är! Ödmjuk och vänlig....det finns absolut inget kaxigt över honom sånt uppskattar jag mycket!

Jag önskar honom verkligen att bra avslut på säsongen och karriären....samt en god start på det nya livet och tackar för alla nagelbitarstunder framför teven!




Leva i nuet!

Idag var det dags för rejäl sovmorgon...vad händer då? Jo, jag vaknar klockan sex och är buspigg vilket jag ju aldrig trodde efter den jobbiga gårdagen.
Den jobbiga gårdagen bestod i ett mycket jobbigt samtal med en psykolog och en sjukgymnast. Det är märkligt hur samhället har blivit, det måste förutsättas att alla ljuger och är smitare. De frågade varför jag gått hemma i fem år och det var nog en av de svåraste frågorna jag fått i mitt liv....hade jag vetat detta så hade de fem åren aldrig blivit så många!

De tyckte absolut att jag skulle börja riva i allt gammalt medan jag tycker att man ska leva i nuet...det som har varit det har varit och det måste man lämna bakom sig. Det som varit jobbigt det har jag bearbetat färdigt...ältande har aldirg varit min melodi!

Jag vill ju ha hjälp med att bearbeta den inre stress jag alltid lever med och att lära mig begränsa mig och mina krafter. Nu ville de helt plötsligt stoppa in mig i en samtalsgrupp där frigörande dans också skulle ingå....den som känner mig riktigt väl vet att det är inte nåt som passar mig! Jag älskar förvisso att dansa men att hoppa runt på golvet och sprätta hit och dit...näe, det fungerar inte för mig. Då känner jag mig lika bekväm som en elefant i en porslinsbutik! I det fallet är jag en alldeles för hämmad person! Dotra skrattade och sa...näe, det kan jag inte se Dig göra när jag berättade för henne! Så nu får vi väl se vad som händer.....jag startade dock datadagen med att gå in på Platsjournalen för att kolla om det var nån som behövde mig. Jag såg ju att vissa hade ett behov av just mig men det gäller ju att övertyga dom om det *ler*

Tillbaka till gryningen idag då....sambon vaknade också vid sex så vi gick upp och tittade på handbollen. De svenska damerna mötte ju de norska.
Matchen slutade i förlust för Sverige!


Hemma igen...

...sen flera dagar faktiskt!

Helt underbart har vi haft det med sol och bad och trevliga kvällar! Dock tränger sig ju vardagen på ganska snabbt när man väl trampar svensk mark igen och idag har skolan startat!

Ska nu försöka skärpa till mig och uppdatera bloggen lite oftare...utifall nu nån skulle vara intresserad av vad jag och min familj pysslar med!


I morgon far vi!

Förhoppningsvis är nu allt packat och klart! Naturligtvis snurrar jag runt och funderar på om det är nåt mera som skulle kunna vara bra att ha med sig...men vattenkokare och toalettpapper är inhandlat och nedstoppat i väskan. Toalettpapper ingår inte alltid på hotellet har vi lärt oss nämligen och det är faktiskt lite billigare att köpa härhemma även om det är försumbart! Nu hittade jag busbilligt papper på Europris så det var bara att slå till!

Pengar är växlade så vi har ett startkapital. I år kommer vi förvisso fram till Alanya på sen eftermiddag och inte mitt i natten som förra året men ändå så är det skönt att ha ltiegrann. På Forex försökte de med alla medel att få mig att skaffa deras kort för det var riktigt farligt påstod dom att ta ut pengar med sitt eget kort därnere men det gick jättebra förra året bara man låter bli att betala med kortet samt tar ut i de automater som ligger i anslutning till en bank!

Nu är vi mest nyfikna på var vi hamnar, vilket hotell alltså! Att vi hamnar i Alanya  vet vi. De flesta som jag hört har tyckt att när man åker med Detur så hamnar man alltid på Östra stranden med ospecifierad resa vilket skulle passa oss perfekt...vi gillar nämligen den sidan allra bäst. Det går ju dessutom bussar om man vill åka till Cleopatra och bada det är heller inte långt att gå.


Mitt ben som bråkar är något bättre idag och sambon och jag har också kommit på varför det blivit värre. Vi hjälpte ju dotra förra veckan med arbetet på gården härhemma och då låg jag på backen och tog bort gräs mellan plattorna och det kanske inte är bästa arbetsställningen för ett redan småinflammerat ben!!!!! Ja, ja...läkemedelsindustrin ska ju ha sitt också!

Nu är det dock att göra ett sista måste härhemma...styrelsemöte i bostadsrättsföreningen....sen blir det en veckas semester...oj, så skoj det ska bli! Roligt att få rå om styvdottern en hel vecka det tackar vi för!!!!!

Ha det gott allihopa!!

Turkiet nästa!

Här har det varit dåligt med uppdateringar sista tiden men vi har varit mycket i torpet och då gjort ett aktivt val att inte ta med datorn...skönt med riktig semester!

Några uppdateringar lär heller inte ske den närmaste veckan då jag och familjens dotra åker till Turkiet på onsdag morgon...hastigt och lustigt blev det bestämt igårkväll. Det ska bli riktigt roligt att få en hel vecka tillsammans...vi trivs bra ihop så det lär knappast bli några problem. Funderade på att ragga lite turkar tillsammans men då kom ju dotra på att jag hade ju redan en turk härhemma!!!

När vi var i Alanya förra året så var det flera stycken som påpekade att sambon var mycket lik en skådespelare i Turkiet som har nån maffiaroll...så jag nöjer mig nog med det!!! Vad det gä'ller dotras raggande så får vi väl se vad det blir med det *thihi*...naturligtvis skojar jag!!
Titta däremot är ju absolut gratis....vi måste ju givetvis gå förbi frisersalongen där det jobbade några riktiga godingar samt gå till baren Istanbul för att titta till dom!

Vi åker ospecifierat så vi har ingen aning om var vi kommer att bo men vi la till några tior för att åtminstone vara säkra på att hamna i Alanya, rätt så skönt när man bara ska vara en vecka och åtminstone känna till stan litegrann!!

Vi ska passa på att gå till "vår" frisersalong, inte samma som ovan nämnda, och jag ska klippa mig och dotra ska fixa fransk manikyr....det är en upplevelse att göra sånt därnere och desutom en mycket positiv upplevelse för plånboken. Förra året så klippte jag och färgade håret för endast 200 spänn....lite skillnad mot härhemma. Dotra betalade väl knappt hundra kronor för sin franska manikyr....det är riktigt billigt!!
Passar dessutom riktigt bra då jag verkligen behöver klippa mig!!

Sen ska vi naturligtvis njuta av solen...vi har kollat på näet och det ska vara ca 37 grader och klart väder kommande vecka...härhemma ska det visst bara regna!!!!!

Dags att hämta väskor och sånt och börja packa....om endast 48 timmar är vi redan där!!!!uppe på Cleopatraborgen!