Förskräckligt!!!!

Förmiddagen inleddes med mulet väder som sedan sprack upp och blev mycket vackert!!!! Det var skönt för jag hade ju lovat Pia/Anjocapi att vi skulle bjuda på ett härligt sommarväder med trädgårdsumgänge......

Men vad hände? Jo, det var otroligt fint när dom kom men de berättade att de på vägen hade haft både regn och åska i mängder....och tydligen var de tvungna att ta med det hit ;) När vi tände grillen så började det småstänka och mullra bortöver så vi flyttade in i lusthuset och medan vi åt så kom "Vädret". Det regnade på tvären så även i lusthuset blev vi våta och det blev kallt!!!

Nu har de åkt vidare till Hufvudstaden och nu är det blå himmel och sol här, så bor Du i Stockholm kan Du snart räkna med att det kommer att regna!!

Jag tror att Pia och jag "känt" varann i si så där två år och det är helt klart så att man lär känna varann ganska bra även i bloggvärlden för Pia var precis så som jag föreställt mig. Enda skillnaden är att nu har jag en röst på henne också!!! Nu är inte Pia den första jag träffat "på riktigt" utanför cybervärlden så det var inte nån överraskning för så har det faktiskt varit vid mer eller mindre alla såna här träffar....man känner varann!!!

Innan sommaren är slut hoppas jag få till ett möta till med en bloggare...vi får se om det går att pussla ihop men jag vet att det kommer att kännas likadant då....vi känner varann redan!!!!

Inga foton blev tagna utom ett förskräckligt foto som jag hoppas stannar i Pias kamera ;)

Tack för ett härligt möte....nästa gång ses vi utan regn!!!

Kommentarer
Postat av: krulli

Det är så fantastiskt roligt att träffa andra bloggare som man har "connectat" med! De blir levande på ett alldeles speciellt sätt och bloggen blir också levande på ett annorlunda sätt efteråt.



SVAR: Hehe, nej mer då att man skulle säga att väldigt många ungdomar är såna, fast inte specifikt i Västerås!

Postat av: Gun

Visst är det kul att träffas. Lite konstigt känns det tycker jag, men det har varit väldigt trevligt alla gånger jag träffat en bloggvän.

2011-07-10 @ 20:04:34
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Zarah

Men vilken kompis som kom med sådant väder... :-)

2011-07-11 @ 10:11:28
URL: http://verandan.svenskablogg.se/
Postat av: TT

Och vi ska ju betonga!

2011-07-11 @ 11:32:37
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Pia

Alltså.. vi försökte köra ifrån det där skitvädret men... :)

Håller med dig.. du var också som jag tänkt mig, men väldigt kul att få en röst till personen också! :)

Kram från en trött Pia

2011-07-12 @ 23:29:54
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback