da shit....

Plötsligt uppstod bloggtorka av rejält slag, jag har massor av idéer men det verkar inte gå att få ner på pränt, som att lusten att sitta vid datorn och skriva inte vill infinna sig. Men...jag vill minnas att det var precis likadant förra året när merparten av veckorna tillbringas i stan och inte i torpet. Torpet lämpar sig bättre för blogginspiration ;)

Dotra mår bra kan jag i alla fall berätta, lite trött även om tröttheten kanske mest beror på att livet blir rätt trist när man inte får sitta obegränsat vid datorn eller sms'a dygnet om :P Vi har dock börjat släppa på dessa restriktioner men hon måste ju känna efter att det känns okej!!!!

Jag var till jobbet idag och tog en fika och aldrig har jag väl fått så många kramar och pussar av så många olika människor på så kort tid....man blir liksom varm i hela kroppen :love: Kul att träffa sina kollegor efter semestern var det också!!!

Jag har också fått iväg en ansökan på ett jobb för det är ju så att jag numera står till arbetsmarknadens förfogande, eventuellt kan jag få någon timme på mitt förra jobb men det vore ju trevligt att ha något mer kontinuerligt! Håll tummarna för att en kvinna i sina bästa år är attraktiv på arbetsmarknaden ;)

Jag gjorde något annat skoj idag...jag ställde mig på vågen....minus åtta kilo sen i mitten på juni och det känns verkligen toppen....LCHF is da shit!!!

Kommentarer
Postat av: Gun

Härligt att gå ner i vikt om det är vad du behöver. Grattis till det.:)

Känner igen mig i bloggtorkan, och jag kan sitta med datorn framför mig och hur mycket tid som helst utan att komma på hur jag ska få ner mina excellenta tankar och åsikter i skrift, hahaha.

Postat av: Karin

Det är visst något smittsamt det där med torkan i bloggarna. - Det är ju precis lika illa här också. :D

Tänk om viktnedgången också kunde smitta. ;)

Visst skulle jag kunna köra LCHF jag med, men jag är ju sanslöst förtjust i potatis. - Allra helst så här års...

Du är duktig som klarar av att stå emot de goda små nypärera! :)

2011-08-09 @ 20:12:40
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Babs

lycka till med bantningen om det nu är det du håller på med.

Kram

2011-08-10 @ 17:04:46
URL: http://blogg.amelia.se/babsblogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback