Gott och blandat!!

Idag får det bli en riktigt blandad blogg för av nån anledning har jag lite blogginspiration...kan möjligtvis bero på att jag är ledig och sitter solokvist i torpet medan Blivande sliter för att jag för en dag ska kunna falla tillbaka till lyxhustrurollen ;) Här googlade jag lyx hustru för att hitta en bild på en lyxhustru och då hittade jag den här bilden
 

Att jobba på posten var inte lyxigt men förbaskat trevligt när man tittar i backspegeln!!

Först måste jag tipsa Er om ett blogginlägg hos Kludd som han skrev för snart fyra år sen. Det är ett EFIT-inlägg (Ett Foto I Timmen) som utspelar sig här i torpet och i Västerås under den helg på sommaren då det är som mest besökare både här och i Västerås...Big Power Meet. Klicka HÄR så får Ni ser riktigt bra bilder!!! Tack för härliga minnen Micke :love:

Igår kväll ringde telefonen och det var Ungsonen som berättade att han var på akuten och modershjärtat gjorde ett litet skutt. Han hade haft inbrott i sin bil som är på väg att repareras för att ställas ut på ELMIA och tävla i ljud jag förstår inget av detta men jag låtsas. Bilen stod i en låst verkstad som ligger på ett låst inhängnat område, lik förbaskat hade någon lyckats ta sig in i verkstaden och stulit en massa saker. Sonen blev av med ett slutsteg värt 5500 och drömmen om ljudtävlan fick läggas på is....mest för att han har ju fått mitt humör jag har nämligen inte något kvar och blev så förbannad och ledsen givetvis att han slog näven i väggen vilket resulterade i gipspaket och sjukskrivning i sex veckor!!! Trist givetvis men det innebär väl att Mamma får se Ungsonen lite mera kanske ;) Inget ont som inte har nåt gott med sig :P



Igår var vi på Vallby friluftsmuseum med eleverna och det blev en fantastisk dag. Vädret var verkligen på vår sida och eleverna uppskattade verkligen ett avbrott i studerandet...ja, vi lärare också förresten ;) Jag tog många foton men har inte tagit mig tid att "lägga in" dom i datorn, fick nog en del riktigt bra bilder på lammen, hästarna och grisarna som finns där men det får väl bli ett eget inlägg....senare!

Idag är det ledig dag och jag tänker sitta i solen och läsa en bra bok, tror det blir Paganinikontraktet....och sen är den omvända pandalooken fixad jag är glasögonbärare.
 


Funderar dock på att överraska eller inte Blivande genom att skruva ihop nya grillen och plantera en massa penséer i den gamla :D

 Bild stulen från Kludd!!!

Ha en riktigt härlig dag allihopa!!!


Kommentarer
Postat av: Diana

Fasen vad surt med bilen och handen! Grrr!

Efit har jag funderar på att göra någon gång, hoppas att folk gillar sovbilder. ;)

Postat av: Bara Jag

Så oerhört trist att vissa inte kan skilja på mitt och ditt... Hoppas att tillfället kommer åter en annan gång! Synd bara att det kostade en hand oxå!

2011-04-15 @ 13:52:33
URL: http://blogg.rhode.se
Postat av: Svorskan

Aj då! Temperament löner sig som oftast inte, tyvärr (I know :D).

Sv: På sistone har jag inte läst bloggar så där och de gångerna jag har satt mig ner för att kommentera har jag knappt hunnit gå på återbesök. Men visst är det skönt att ha ett avslappnat förhållande till det hela? Ett tag tog det över mitt liv kändes det som.

2011-04-15 @ 14:47:12
URL: http://svorskan.se
Postat av: Ama de casa

Ajajaj... Stackars handen och DUMMA tjuvar!

2011-04-15 @ 17:21:24
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: soffie

men j**kla tjuvar guu va fräckt ,det där måste ju varit nån som vet om det,hoppas handen läker bra!

va snyggt det lät med penseer i din gamla grill det måste du visa sen om det blir så,

ha en toppenlördag

2011-04-16 @ 09:27:14
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Stattinskan

Nog är det väl själva den att folk (folk och folk förrästen)inte kan hålla fingrarna i styr och låta bli andras grejor! Fy så trist och fy så eländigt med gips. Stackar´n!

Gomorron :-)

2011-04-16 @ 09:54:40
URL: http://stattinskan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback