Fyra kryddor....

...vill jag minnas att det fanns en kryddblandning som hette förr i världen...nån som minns? Finns den kanske fortfarande?

Själv är jag lite dålig på att använda kryddor, det blir gärna de gamla vanliga såsom svart- och vitpeppar med salt förstås. Sen ibland piffar jag till med färska kryddor och lite chili men det blir aldrig starkt!!

Nu tänkte jag ta chansen att vinna kryddor hos en sedan länge god vän från....ja, var det på Silver vi mötte varandra ;) Jag minns faktiskt inte men det börjar bli många år nu :thumbup:

Bloggen heter
En kopp kaffe och värdinnan där heter Nett. Det finns mycket smått och gott att läsa hos henne så bara av den anledningen kan det värt att göra ett besök hos henne...men hon är också återförsäljare av Alpnaering och nu har hon en tävling med både nyheter och gamla godingar!!



Titta in hos henne...kolla "spelreglerna"...och häng på!!!!!

Kommentarer
Postat av: Nett

Härligt att du vill vara med, nu finns det två lotter i min skål med ditt namn på. Fyra kryddor minns jag inget om, men jag hade en krydda som hette Piffi "allkrydda" den försvann ur affären och den kan jag sakna.

Postat av: Ulrika

Jag gillar peppar - svart, grön och rose'.

Och vitlök. Enbär är smaskens till vilt och rosmarin är gott till potatis. Bland annat. :D

2010-09-30 @ 18:53:31
URL: http://fabulousforty.blogg.se/
Postat av: Eva

Ja här används mest de grundläggande kryddorna.. kul egentligen att prova lite nytt,,



ang piffi allkrydda finns fortfarande.. = kommentaren ovanför mig.. den använder vi.

2010-09-30 @ 18:58:15
URL: http://www.myfamilylife.zoomin.se
Postat av: Svorskan

Sv: Det har ju varit så innan, att leopard-mönster är "kärring", men nu är det ju mode, både i byxor, linne, jackor och annat. Man får hänga med i svängarna. ;)

2010-09-30 @ 19:12:56
URL: http://svorskan.se
Postat av: Stattinskan

Jag får aldrig nog av kryddor och jag blandar hej vilt ;-) Brukar aldrig vara med på tävlingar men jag skulle kanske göra ett undantag?

2010-09-30 @ 19:34:59
URL: http://metrobloggen.se/stattin
Postat av: Diana

Inte för att jag är jätte bra på att använda kryddor, men jag anväer aningens mer än dina två. Spännande med tävling, jag håller tummarna för dig!

2010-09-30 @ 22:48:33
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Linda M

Alpnaering använder jag. Köper av en bekant i Österbymo. Vitlöken och grönsakskryddan är jättegoda som dipp med creme frais. Marinaden, Sås napolitane och taccokryddan går oxå åt rikligt i mitt hem.



Kram LiMa

2010-10-10 @ 10:53:01
URL: http://melonica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback