Fortfarande ilsken!

Ja, jag är fortfarande ilsken sedan igår när det gäller Bredbandsbolaget och kanske ska jag göra som jag fick som förslag....säga upp alltihopa och sen teckna nya avtal för att få rabatterna som vi blev lurade på nu för att vi var gamla trogna kunder....för vi har varit mycket nöjda med dom som leverantörer. Det har ytterst sällan krånglat, emellanåt har mobila bredbandet strulat men....vi använder det på landet och det är ju på landet!!

Men...när de lovar något och sedan låtsas som att de aldrig lovat detta...då blir jag besviken och har god lust att överge skeppet!

Om man sen googlar på Bredbandsbolaget så är det inte så många träffar med positivt innehåll....och detsamma vittnar ju flera av Er om också!!

Idag var ju tanken att jag skulle gå vidare med detta men det kom annat emellan som hade högre prioritet....vi kan säga så här...ledig dag blev det inte trots att jag idag hade ledig dag!!!

I morgon jobbar jag....dvs att jag får riktig lön för det jag gör så efter mötet som kallade på stan så har jag nu suttit och förberett morgondagens lektion. Vi ska bland annat sjunga lite tänkte jag och eftersom vi ska träna kroppsdelar så passar väl den här bra?


Kommentarer
Postat av: Diana

Säg upp det! Vi hade en piiip massa strul på comhem där vi inte fick vad som var utlovat. Efter att ha kömpat i 1½ månad sket vi i dem och vände oss till andra istället.

Postat av: maya

usch, krångel! Jag hade comhem...strul, strul och hit och dit... jag tror att det tog ca 5 samtal innan de erkände att de höll på att grejjar med någonting i närheten av hemmet och det inte var min dator det var fel på...

2010-12-15 @ 20:34:37
URL: http://mayalicious.blogg.se/
Postat av: Helen

Törs inte skriva om det jag kämpade med Boxer om!

Men däremot så har jag huvudet under armen, skyller på tilt i termostaten, sån period nu och det här skulle jag ha skrivit innan..........du får gärna vara gästbloggare med ett inlägg om det breda bandet hos mig!

Nu så släcker jag ner!

Nattinattikram

2010-12-15 @ 23:43:59
URL: http://blogg.amelia.se/bloggameliasecayman
Postat av: Gun

Sånt där strul är det många som har haft, säg upp skiten. Vi har Telia nu efter att ha provat olika alternativ, och är supernöjda.

2010-12-16 @ 09:06:47
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Majsan

Jag känner mig nästan lite utvald av BBB, som ändå inte har problem med dem ;)



Hoppas allt blir till det bästa!

Kram

2010-12-16 @ 14:38:00
URL: http://www.chattens.se
Postat av: Ama de casa

Hoppas du hittar nåt alternativ. När man väl har blivit förb... förargad så sitter det som en tagg tills man gör nånting åt det. Så är det för mig i alla fall.

2010-12-17 @ 11:04:35
URL: http://amacasa.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback