Godkänt!

I morse kom min uppdragsgivare och tog mig på sängen mer eller mindre. Ska jag vara proffesionell i fortsättningen så ska jag nog se till att inte ta emot i pyjamas och morgonrock!! Men...hon blev nöjd och det var ju viktigast!

Min uppdragsgivare är ju en god vän sen tjugo år tillbaka så det var nog inte så farligt, hon fick ju både kaffe och mat!

Vi har också skaffat ett webhotell samt domän så förhoppningsvis blir det releaseparty i helgen! Nu valde vi one.com och jag hoppas att Ni bara har gott att säga om dem. Jag gillar tanken på bildspelet bl.a.

Vi har haft vackert väder men det blåser fortfarande kallt så att sitta ute är inte så behagligt men kaffet intogs utomhus för då hade också Bästa Vännen anlänt, vilken förmån att få ha sina båda äldsta och bästa vänner här samtidigt!!

Bästa Vännen var lite låg och jag vet nu varför men det tänker jag återkomma till i en annan blogg, på torsdag kväll närmare bestämt. Måste bearbeta saken själv först.

Möjligtvis uttryckte jag mig lite klumpigt i bloggen igår, naturligtvis är det jättebra att alla som är strandsatta ute i världen att luftrummet öppnas men jag blir ändå orolig att marknaden styr för det är stora pengar det handlar om. Det är liv som sätts på spel om man börjar flyga för tidigt! Personligen skulle jag inte vilja flyga nu...men å andra sidan gillar jag aldrig att flyga!

Sen kan jag tycka att alla icke-gotlänningar bör göras uppmärksamma på att vi har en ö som heter Gotland och som verkligen drabbas hårt när luftrummet stängs. Naturligtvis finns det sjukvård på Gotland men för oss som inte bor på Gotland så är det självklart att om vi blir sjuka och behöver specialvård så kan vi lätt transporteras till ett sjukhus med specialistkompetens men så är det inte på ön...där behövs det helikopter för att snabbt få den vård vi andra tar för självklart! Att bo på en ö innebär att man blir ganska avskuren i dessa lägen!



Visserligen går båtarna mycket snabbare nu än när jag bodde på ön för 30 år sen, då tog det drygt fem timmar att ta sig från Gotland till fastlandet idag är den resan betydligt kortare. Men när man väl anländer hamnen så är det fortfarande en transport på ett par timmar till sjukhuset. Hur lång helikopterresan är vet jag inte men då flygs patienten direkt till sjukhuset och en gissning är att det kanske tar omkring en timme...det är en väldig skillnad!

Så i det läget är det bra att luftrummet öppnas!!!

Nu hoppas jag att det inte kommer fler fåniga kommentarer som jag måste ta bort! Det finns alltså olika nivåer på de problem ett stängt luftrum medför!


Kommentarer
Postat av: Ulrika Fabulousforty

Spännande med releaseparty!! Jag tycker inte alls att du uttryckte dig klumpigt, ibland finns det folk som vill missförstå ändå!

Postat av: Ingrid

Jag gillar one.com och har bott hos dem länge nu och där har Eva sin hemsida också.



Jag hörde att ambulanshelikoptern skulle börja gå igen och det känns skönt att veta.



Kram Ingrid

2010-04-20 @ 20:32:53
URL: http://blog.stenstugu.com
Postat av: Hasse

Jag har också bara goda erfarenheter av one.com, så det blir säkert jättebra

2010-04-20 @ 21:24:30
URL: http://www.enamalt.se
Postat av: Cattis

jag tar på mig skulden för morronrocken, var ju jag i telefon som hindrade lite...C yaaa...

2010-04-20 @ 21:56:21
URL: http://yeahdelila.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag har inte bara gott att säga om one.com, men det jag har att klaga på lär nog inte vara viktigt i det här fallet.

Det gäller att köra Wordpresssblogg på deras server, och det lär väl knappast bli aktuellt i det här fallet ?

Men om man installerrar Wordpress och kör med en tung mall, eller laddar in mycket bilder eller script, så är det helt ogörligt.

Min blogg gick inte ens att uppdatera wordpressversionen automatiskt med.

Dessutom tog sidan i wordpress lång tid att ladda.

Förutom detta har jag bara positivt att säga om dem.

Men man ska alltså inte skaffa dem om man vill blogga, för deras egna bloggmallar kan man inte ens lägga in script i, så vill man ha en kul blogg med möjligheter, så är det Wordpress som gäller, och det funkar alltså dåligt !

2010-04-25 @ 19:53:48
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback