Poolparty!

Söndag morgon väcks jag av en ilsket ringande telefon, jag studsar sömndrucken upp ur sängen medan jag tittar p klockan och konstaterar dett den är faktiskt nio. Det är äldste sonen som vill försäkra sig om att även detta föräldrapar kommit hem ordentligt från gårdagens festligheter.

Han frågar mig genats..."Sov Ni?" Ja, säger jag med en suck. Men...Ni brukar väl alltid vakna tidigt säger han då....Ja, men det beror faktiskt på hur dags man går och lägger sig försöker jag förklara för honom. Vi kom inte i säng förrän fyra i morse och då är det faktiskt helt okej att sova när klockan är nio!!

Själv skjutsade han hem sitt andra föräldrapar betydligt tidigare men vem vill gå hem först från en trevlig fest?? Vi är ju så sällan på festligheter så vi passar ju på när det ges tillfälle att roa sig!

Dessutom var det ju en fantastisk dag och kväll.....svenska sommardag när den är som allra bäst!!! Värdparet bjöd dessutom på fantastisk god mat och härligt sällskap!

En och annan nubbe slank förstås ner, glasen var av valfri storlek och vi valde encentilitersvarianten!



Utsikten från värdparets altan var vidunderlig skulle man kunna säga. Huset ligger på en ås alldeles i kanten av ett jättefält, påminner en hel del om hur vårt torp ligger. Ute på åkern såg vi hur hararna lekta tafatt med varann och även en älg kom promenerande ut från skogen på andra sidan åkern.



Tittar Ni riktigt noga ser Ni älgen precis i mitten av fotot!

Kvällen bjöd på många glada skratt men också förvirring för somliga. Festdeltagarnas konstellation var kanske lite underlig då en av männen faktiskt hade två av sin ex med på festen, plus sin nuvarande sambo...vilket resulterade i en förlösande fråga...Har alla varit gifta med alla här?? Det ligger ett uns av sanning i den frågan för det fanns flera förvecklingar i detta sällskap som jag inte går in på i detalj....men kul hade vi och alla kan vi umgås med varandra! Själv har jag min roll som exfru i sällskapet!

Det verkade inte bara vara vi människor som trivdes som fisken i vattnet..



Idag njuter vi av ytterligare en lika solig dag. Eric Bibb har bjudit oss på sitt sommarprogram på P1 och nu är det en novell som underhåller oss. Ikväll åker vi till stan igen....verkligheten kallar!!

Ja, just det....Ni kanske undrade om någon blev ikastad i poolen under kvällen....jo, då....vad vore väl ett poolparty utan ofrivilliga dopp?

Kommentarer
Postat av: Cattis

helt seriöst...nu är de rejält ruggigt...Eric Bibb....förklaring följer:http://www.ulrikaponten.com/

det är svägerskan till Mia..min chef..o ullis träffade jag på tjejfesten hos Mia..

Postat av: Nancy66

Låter som ett helt underbart party, o vad är party utan att någon åker i poolen ofrivilligt, :-)



Bara passa så att de inte har mobilerna på sig, det är en historia för sig här, haha



Kramen,

2009-06-28 @ 20:49:24
URL: http://nancy66.zoomin.se
Postat av: Unika

Det är så härligt när alla kan umgås och ha roligt även om det råkar vara några ex med. :)

2009-06-29 @ 08:56:54
URL: http://mammajag.blogspot.com
Postat av: Micke

Skönt när sonen håller koll he he he.

Men partyt måste ha varit lyckat.

Må väl o kram

2009-06-29 @ 20:00:55
URL: http://pappamicke.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Ja ni får ligga och ta igen er efter ett så lyckat party.

skönt att sonen bryr sig.

Ha en härlig dag.

Kram Ingrid

2009-06-29 @ 23:15:18
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: I Z Z A H

underbara bilder hörru =) är det din katt på bilden ? om det e det så va den grymt vacker en helt vit katt e så fint =) jag har själv 3 katter + en hund finns bilder in vänstra spalten på min blogg kolla om du vill :D

2009-07-04 @ 02:22:32
URL: http://HTTP://IZZAH.BLOGG.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback