Tillfälligt avbrott...

...i förlamningen men på uppmaning av Daniel, har Ni inte läst hans blogg bör Ni göra det framförallt om Ni vill bli lite uppiggade, så går jag snart in i förlamningen igen...den är ganska behaglig!!!!

Idag for vi tidigt till COOP Extra och handlade och faktum är att vi var nästan ensamma där sen for vi vidare till MAXI och inte heller där var det trångt....när vi kom. Stället vi skulle till sen öppnade inte förrän tio så det fick bli en kaffe med smörgås på MAXI. Sen inhandlades en julklapp på uppmaning av sonen till flickvännen, sen vidare till de två apoteken som många besöker i juletider....Misteln och Röda Näsan.

Nu har dotra och jag gjort en massa olika sorters julgodis medan Blivande Maken har satt i ljusslingan i granen.

Som upplysning kan jag nu säga att vi åker mot IKEA för att inta en köttbullslunch samt handla de sista julklapparna sen ska dotra klä granen medan vi handlar hennes sista julklappar!

När kvällen kommer ska vi bara ta det lugnt...vilket i verkligheten betyder att alla klappar ska slås in, den gravade strömmingen ska dras, julskinkan ska ugnsbakas och oxtungan ska kokas...låter väl som en underbart lugn och trivsam kväll i julförlamningens tider????

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Tittar bara in och önskar dig en god jul

Kram Ingrid

Postat av: Micke

God Jul på Er alla där!

Tack också för det annorlunda och hemsnickrade julkort jag fick med innehållet! Kul :)

2009-12-24 @ 08:48:17
URL: http://kludd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback