Uj, uj..

Man skulle ju kunna tro att jag alldeles glömt bort blogg.se men..näe, det har jag inte men nånstans försvann inspirationen det har helt enkelt inte känts som att jag haft nåt att skriva om!

Jag har dessutom påbörjat en ny form av behandling...en samtalsgrupp med bildterapi. Ska bli riktigt spännande!
men uppenbarligen så var det nåt jag varit lite nervös och stressad över och då går det itne heller att blogga...men nu är vi igång och det kommer säkert att bli bra!

Redan i torsdags var vi ut och handlade det som skulle handlas till kvällens middag och idag har vi varit på stan och letat efter pilgrimssnäckskal....trodde det skulle var hur enkelt som helst att hitta..men tji....det finns inte att få tag på i den här stan i alla fall!!! Ska kolla med pappa om han har kvar dom som mamma hde nån gång på 70-talet...då ska jag be att få dom!!!

Nu ska jag bara sätta in köttet och få fart på det...sen ska förrätten göras...allt annat är klart!

Hittade också de saker jag behöver inför nästa helg....i form av limegrönt!! Jag lovar att berätta vad efter nästa lördag...nu kan jag ju inte då flera av de som läser här ska vara med på lördag!!!!

Sambon ligger och vilar....han påstod att han inte mådde riktigt bra...men jag tror faktiskt att han bara var trött...vilket är helt okej!!

Middagen ja...den startar klockan 18.00....hämtning ingår!!!


Ha det gott allihopa!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Då sitter vi redo och väntar!!

Postat av: Pia

Bildterapi är något som jag verkligen skulle vilja prova.. Lova att berättar hur det funkar..

Ha en härlig middag ikväll!

2008-10-25 @ 18:10:57
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback