Inlägg två för dagen!

Hur många av Er läser så kallade kändisbloggar?

Jag gör det egentligen inte såvida det inte är nån jag gillar speciellt mycket och en som jag fastnat för speciellt är Claudia Galli...jag har följt  hennes blogg nu under ganska många månader nästan sedan hon började blogga misstänker jag!

Nu hittade jag en tävling hos henne som jag bara absolut kände att jag måste delta i....vilket NI trogna läsare vet att jag just aldrig gör då jag faktiskt får nöja med mig att ha sån otrolig tur i kärlek...det sägs ju att man bara får ha tur i det ena!!

Men titta gärna in till henne....en helt lagom blogg att läsa...

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Sällan jag läser kändisbloggar det skulel vara om jag ramlar in i dem.. Någon jag har kikat in lite oftare på är isåfall Sanna Brådings blogg, den tjejen har verkligen många spöken att ta itu med.

Postat av: anne

Hmm...Misstänker att det är bilderna på kläderna från "Klädd i Konst" du hittat. De är så läckra! Jag har inte köpt något från dem ännu, men jag kommer att göra det då jag behöver förnya mig.

2008-12-19 @ 10:53:30
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: CAT

Jag läser mest bloggar som ger mig något själsligt!

Vill läsa om människor som skriver om sig själv och sitt liv!

En "riktig" blogg som berör...

MEN en blogg jag bara dagligen måste besöka är ju H.E.R.T.I.G.I.N.N.A.N's blogg som bara är så overklig och full av omänskliga ting så att jag ibland inte vet om jag ska skratta,gråta eller bli förbannad ;)

Iofs oxå en blogg som berör men snarare upprör ;)



Ha en mysig kväll!

Kram

2008-12-20 @ 19:21:47
URL: http://catmalou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback