Snö i massor!

I morgon är det då åter dags för att möta "mina" pensionärer och jag ser fram emot det. Hoppas nu att alla plogbilar jobbar ordentligt under natten för att ta bort all snö som fallit under dagen!

Mina tankar inför morgondagen är att gå igenom mejlen ytterligare, visa lite hur man kan använda olika funktioner som finns. Smilisar och textredigering samt också att det finns en stavningskontroll.
Tanken är också att lära ut hur man bifogar foton och kanske nån bifoga nåt dokument men vi får se var vi landar och även vad dom önskar!

Ett problem kan jag tycka är att man vill ju lära ut så himla mycket, jag ser ju att det finns ett behov hos dem...även om de kanske inte vet om det!!! Men det gäller att hejda sig och se till att de lär sig basfunktionerna först!

Jag tror att jag löst problemet med hur jag ska lära dom att betala räkningar över nätet. Jag kollade upp senast vilka banker som var aktuella i gruppen och kunde då konstatera att just de bankerna är banker som nyttjas inom familjen. Jag tror att jag tar skärmdumpar och suddar känslig text och sedan gör en Power-point av det. Nå, jag ska fundera lite mer på det till nästa träff som är först om fjorton dagar då datasalen är upptagen nästa vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0