Hemlig blogg!

Om Ni läser den här bloggen måste Ni lova att inte skvallra för Blivande att jag gjort det jag nu tänker ge Er bevis på. Vi har nämligen lite inofficiellt startat en vadslagning om hur lång tid det kommer att ta innan han upptäcker att hans kläder flyttat från linneskåpet till garderoben och tvärtom!!!

Min gissning är framåt jul när han ska kolla om han har nån lämplig skjorta till julafton och Styvdotra var beredd att hålla med ;)

Ett problem är att han är ju en av mina trognaste läsare men han måste ju alltid ha hjälp att hitta min blogg...han hade nog en dålig lärare när han gick en datakurs på Tärna i våras :D och eftersom han måste ha hjälp så ordnar sig nog det hela...vi vägrar helt enkelt hjälpa honom eller så säger jag att jag slutat blogga!!!

När tror Ni att han upptäcker det???

Tråkigt tursamt nog så glömde jag att ta bilder innan jag satte igång med det stora röjet så jag kan bara visa Er bilder på hur det blev klart!!

Blivandes garderob
  och linneskåpet   

Ser Ni så fiffigt jag satt upp slipsarna på dörren?? De har bara ramlat ner tre gånger.
 
Jag njuter av att ha fått lite ordning och reda på vissa saker, sen har jag faktiskt rensat ur en massa grejer som jag ska åka till återbruket med i morgon och skänka vidare till Myrorna.

Badrummet får jag ta i morgon mellan de samtal jag måste klara av!!


Kommentarer
Postat av: janne/Siverth

Jag gissar på att senast på farsdag kommer han att undra var den nya slipsen skall hänga =)

Postat av: Diana

Haha, detta kan bli riktigt roligt! Tyvärr tror jag det hela "skiter sig" när han inte får läsa bloggen och ni avslöjas. :)

2010-09-09 @ 23:09:55
URL: http://decdia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback