Bilar!

Har Du någon gång funderat på hur Du ska få veta vad Din bil är värd eller vad bilen Du tänkt köpa eventuellt skulle kunna ha för pris? Svaret är med all säkerhet ja, om Du har bil eller vill skaffa bil!

Bilbranschen är ju nåt man redan som barn fick lära sig är en bransch med ruffel och båg, det finns ju massor av sk roliga historier som handlar om bilförsäljare. Vet att det till och med fanns en teater som hette Bilförsäljaren från Gotland...vad den handlade om minns jag inte för jag var för liten..men alla pratade om det!! Ja, det var en parentes ;)

Nu finns det en toppenbra sida där Du lätt kan ta reda på vad Din bil är värd...eller vad den där bilen Du tänkt köpa egentligen betingar för pris!!!

Om Du klickar på ordet
BILAR så hamnar Du på den sidan! Där kan Du sedan hitta massor av bra funktioner, själv sökte jag på billiga försäkringar om blev nästan omgående uppringd av en trevlig kille som ville prata försäkringar!

Vi gick ju naturligtvis in på Renaultsidan för att se om vår bil hade nåt värde....vi köpte ju ny förra året som en del av Er kanske minns...Brummelisa ;) Vi kunde konstatera att vi gjorde nog en bra affär och jag kan berätta att vi fortfarande trivs med vår underbara lilla bil! Till och med sönerna har nog vant sig vid att vi har en bil som ser skojig ut...men man ska ju ha bilar som passar ens personlighet :D


zwani.com myspace graphic comments


Kort och gott....det finns mycket information att hämta och personligen så gillar jag just dessa sidor där all information är samlad på ett ställe!!


Kommentarer
Postat av: Diana

Fin blogg! Dock lite bloggtorka va? Hehehehe. Jag bara retas. :)

Postat av: Diana

Sv: haha, ingen mjölk. Det är blixten och den vita skärbrädan bakom som får det att se vitt ut. :)

2010-10-02 @ 14:54:20
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Ellis

Olle skall vinna idol o sen skall vi gifta oss och sen skall han köpa bil åt mig, så han kommer sköta allt åt mig :P

2010-10-02 @ 21:59:28
URL: http://ellisu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback