Är det en speciell dag idag?



Ja, det är ju mors dag idag men om den är viktig är jag inte säker på!

Jag har ingen lust att ställa upp på den kommersiella biten däremot vill jag gärna träffa mina barn och få servera dom lite god mat och kanske en god tårtbit men...här väntar vi tills nästa söndag! Det finns fler mammor (styvmammor, riktiga mammor och svärmödrar) som ska firas och jag tycker att barnen kan få göra det i lugn och ro och så får jag rå om dom nästa söndag istället!

Vad det gäller det kommersiella så vet jag att barnen vill köpa nåt, så i år har jag tagit saken i egna händer och bett Blivande styra upp det...han vet vad jag vill ha och det är en billig sak när tre delar på summan....foto kommer nästa vecka!!

Idag ska det skottas jord i pallkragarna på baksidan, sen ska det planteras där och efter det ska det planteras i pallkragarna i växthuset. Nästa helg ska mina stora starka söner få hjälpa oss att bära bort en stor låda som står i växthuset för vi kom på igår att den är nog felplacerad. I veckan som kommer ska jag försöka få tag på billiga hyllor som jag istället kan ställa in och låta pelargonerna få blomma upp på!!!

Nån som vill ha två våningssängar......gratis!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Zarah

Mycket klokt av dig, tycker jag, att vänta tills nästa söndag. Ungarna slipper jäkta från ställe till ställe. Jag firar inte "Köpmännens dag" över huvud taget, utan tycker det är viktigare vi bryr oss om varandra då och utan att styras av kommersiella krafter. Visst köper vi presenter till varandra, men inte bara för att köpmännen säger det.. Med andra ord tycker jag att Mors dag spårat ut... liksom en del andra dagar.

Postat av: Babs

Allt bra???

2011-06-01 @ 10:51:12
URL: http://blogg.amelia.se/babsblogg/
Postat av: janne

Jag tror att det blev Morsvecka hos er =)

2011-06-05 @ 17:14:13
URL: http://ingehvit.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback