I morgon är en annan dag!

Idag blev det inte någon bra dag och det finns säkert många skeptiker som ler och säger så går det när man lägger om kosten så drastiskt...och så får dom tänka!!

Jag vaknade i morse av en värk som var obeskrivlig men stapplade mig iväg till jobbet i alla fall, kollegorna tittade lite konstigt men jag log som vanligt och sa att allt var bra. Klockan nio fick jag lägga korten på bordet....det var ingen bra dag!! Jag har värk i hela kroppen även i delar som brukar vara befriade men också utan värk i delar som alltid värker. Konstigt!!

Självklart är det så att kroppen måste reagera när den blir utsatt för nåt den inte brukar bli utsatt för och jag är inte orolig, det kommer att gå över. I morgon ska jag ta mig tid att läsa lite olika länkar jag fått tips om men jag tänker inte ge upp. De gånger jag satt igång med Viktväkteri har ju kroppen också reagerat. Dessutom behöver det faktiskt inte alls ha med maten att göra det kan lika gärna var det minst sagt märkliga väder som parkerat sig ovanför staden...det har hänt förr!!! Jag har ju tidigare vunnit över min kropp och det är min avsikt att göra det den här gången också.....envishet är väl en dygd ;)

Ikväll tar jag två vita piller och kryper till kojs och hoppas att livet är bättre i morgon :D

Kommentarer
Postat av: Viktkamp

Så länge du känner din kropp så tror jag på dig =) Kramar

Postat av: Trebarnsmamman

Kram! Hoppas morgondagen blir bättre!

2011-06-20 @ 23:07:26
URL: http://Blogg.trebarnsmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback