Fjärt i rymden!

Midsommarafton började uruselt för min del eftersom jag inte kunnat sova på natten, min kropp fick för sig att nu ska det stressreageras ordentligt. Stress är ett märkligt fenomen för stress är inte detsamma som jäkt, jäkt klarar jag jättebra men stressen den kan jag inte påverka den bara dyker upp. Nå, hela kroppen kändes som en tickande bomb och....näe, jag ska inte trötta ut Er med detaljer men jag hittade en lösning och dessutom så har jag min underbara Blivande som är ett enormt stöd när dessa tillfällen dyker upp!!!

Så småningom dök det upp en familjemedlem som i sin tur presenterade någon som jag hoppas kommer att bli en familjemedlem :love:

Sen rullade Bästa Vännen med sambo in på gården med ett sovande barnbarn i baksätet....ytterligare en bil rullade in halvfylld med Bästa Vännens Gammeldotter och sambo.

Plötsligt hade vi gården full med folk och jag kände hur den sista stressen bara rann av mig, känner mig så lyckligt lottad av att ha så underbara människor runt omkring mig!!!!

Familjemedlemmen med den förhoppningsvis blivande familjemedlemmen åkte vidare på egna äventyr efter en kopp kaffe det skulle firas midsommar i Östergötland!

Vi andra packade en korg med lite vitt bubbel, hemgjorda LCHF-frökex (som man kan köpa på affären för nästan 450:- kilot :O )och lite goda ostar. Satte oss i bilarna för att åka mot
Sätrabrunn....och dit tänkte också resten av västmanlänningarna och ta sig. Ja, även upplänningarna såg jag!!




De här bilarna är bara som en fjärt i rymden av alla de bilar som fanns på åkrar, stigar, vägar...ja, det stod bilar parkerade på alla tänkbara och otänkbara ställen!

Vi tog korgar, filtar och annat trevligt med oss, vi kom till och med ihåg att ta med det numera vakna barnbarnet och gick i kolonn med alla andra midsommarfirare mot Brunnen. Att komma in i brunnsparken är som att omslutas av en annan tid som tillåter att man slappnar av i hela själen och det trots den enorma mängden av människor! Efter att ha inhandlat lite smarrig ost för vår del, hamburgare för andra eller korv med bröd och pannkakor så hittade vi en bra gräsmatteplätt att slå oss ner på.

Det traditionella tåget med spelmän och barn anlände till festplatsen och då satte bygdens starke män i gång med att resa stången!!!

ETT...



 
TVÅ....


TRE....det gick på tre i år också!!!




Förra året filmade jag ju och då såg det ut så här....och det är faktiskt precis så det såg ut i år också!!!!



Därefter packade vi ihop oss och tog oss till bilarna för att åka mot Jansbo och fortsätta det privata firandet och det var så privat så det får inte ens Ni följa med på ;) Det som sägs och görs i Jansbo det stannar i Jansbo :P

Det värsta som hände vara att pistolen togs fram men vad kan man mer räkna med när man är i sällskap med två finnar och en värmlänning?

Kommentarer
Postat av: Gun

Visst är stress något helt annat än jäkt, det känner jag igen till 100%. Jag som kan känna en enorm stress fast jag är arbetslös och har hur mycket tid som helst.

Sätrabrunn, det var jag tvungen att googla, vad kul att så enormt många kommer dit (men det där med pistol låter ju inte direkt trevligt).

Hoppas du får en skön fortsättning på helgen. Kram!

Postat av: Ama de casa

Åh - ni fick upp den! Vilken tur!

:-)



Jag är kanske lyckligt lottad (eller norrlänning) men jag vet inte skillnaden mellan stress och jäkt.



Ha en riktigt fin fortsättning på midsommarhelgen!

Kram

2011-06-25 @ 20:23:52
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: TT

Inga nivar?? ;o)

2011-06-27 @ 13:16:41
URL: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback