En dag till....

....sen påbörjas ledigheten. Ja, helt ledig blir jag inte men det blir inte så mycket jobb!! Idag är det sista dagen på min arbetsträning men den här veckan har jag inte arbetstränat utan arbetat heltid mer eller mindre! Ganska tufft då jag är en deltidsmänniska har jag upptäckt men det har gått bra och i morgon blir det en ganska lagom dag...det är ju fredag!!!!

Solen skiner och det är varmt, när vi anlände torpet efter arbetsdagens slut så var det fortfarande nästan 30 grader i skuggan....najs ;) Men vi väntar ju på regnet som är utlovat men jag undrar jag.....Jansbo är nog undantaget den här gången också :P

Annars då....jo, livet snurrar på som vanligt. Vi har flyttat ut till Jansbo på heltid och det känns grejt...katterna uppskattar det verkligen! Kajsa håller sorken borta och Lisa går bara omkring och ser vacker ut....alla har vi olika roller!!!

I morgon är det helt plötsligt den första juli....jag tror bestämt att det är dags att flytta ut en massa blomurnor i trädgården, de där urnorna som fått stå utanför växthuset tills det blev sommar....och det är väl sommar nu tror jag!!!!




Kommentarer
Postat av: Gun

Härligt med ledighet! Då får du passa på och njuta riktigt.:)



Sv: Nej, tyvärr (jag vill, och ska..snart), men jag har faktiskt ätit bättre än vanligt. Jag är en hemsk slarvmaja som kan glömma bort att äta mat ibland.

Postat av: Gun

Sv: Jag vet, och jag ska. Jag uteslöt mycket kolhydrater för ett par år sedan och mådde jättebra av det. Längtade aldrig efter det heller, och fattade inte varför jag hade tyckt om pasta och bröd så väldigt. Sen åkte vi till New York och åt hamburgare.. och jag har inte tagit tag i det sedan dess. Man ska inte skylla på andra, men lite svårare är det ju när man är ensam i familjen om att vilja lägga om kosten. Men jag ska! De andra får klara sig själva.

2011-06-30 @ 18:45:36
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Pia

Härligt!!!

Och det ska bli så jädra roligt att träffas.. Vi åker från Mariestad på förmiddagen den 10:e.. Hör av mig via mobilen..

Tills dess, ha det underbart!

2011-06-30 @ 18:55:02
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Karin

Nu är det sommar, och inte heller här har det kommit något utlovat regn på eftermiddagen.

Tur det finns vatten i kran, så inte allt torkar bort. ;)

Jag föredrar helt klart den torra varianten, när man får se till att regna själv.

2011-06-30 @ 19:38:23
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Micke

Du kan va lugn, vi kommer med fulväder och sånt sen så det inte blir FÖR varmt ;)

2011-07-02 @ 10:02:16
URL: http://kludd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback