Människan bakom!!!

Vi är åter i Sverige och det känns bra! Vi har haft fantastiska dagar i Tyskland och vi kommer att återvända, förhoppningsvis redan i oktober ;)

Naturligtvis ska Ni få en liten reseskildring från de sista dagarna men det får bli när vi återvänder hem till Västmanland och det gör vi inte förrän i morgon :D

Men en sak som vi gjort idag ska jag i alla fall berätta om...vi har träffat ytterligare en av mina bloggvänner!Svorskan bjöd på en fantastiskt god sallad och ett uppiggande kaffe...och trevligt sällskap...tiden bara sprang iväg....men när man har det trevligt så går tiden fort!!! Hon var så himla trevlig så jag till och med tillät Blivande att ge henne en kram....det är för långt till Landskrona och förresten skulle han aldrig hitta dit igen ;)

Alltid lika skoj att träffa människan bakom bloggen som man följt...oftast så stämmer den bild man byggt med verkligheten, så också idag!!! Däremot stämmer inte bilden av mig, alltså fotot....känner knappt igen mig själv så efter att den här sommaren ha hamnat i två olika bloggar med förskräckliga foton så ska jag slutdejta bloggare ;)

Kommentarer
Postat av: Afrodite

Gu' så roligt att träffas IRL! Jag håller med dig om att det är så fantastiskt roligt att träffa personen där bakom skärmen. Ska man klicka eller inte IRL alltså...?! Jag hade ju en liknande upplevelse i Norrland för några veckor sedan. Hade så fantastiskt roligt i fyra dagar med underbara människor! =)

Nästa gång du är i Skåne är du välkommen till mig! =)

KRAM

Postat av: Svorskan

Det där med bilder känner jag också. Det är annorlunda när man kan välja ut bland flera, än när det tas en bild och den läggs ut. Jag tycker du är jättefint i varje fall. Och TUSEN TACK för att jag fick en kram av Blivande också. Hahaha. Ni är hjärtligt välkomna tillbaks när som. Jag fattade inte heller vart tiden tog vägen. Lite skumt när två timmar bara försvinner så där. Men ett bra tecken, helt klart! Kram

2011-07-21 @ 19:50:21
URL: http://svorskan.se
Postat av: Micke

Ni har väl VISA-kortet runt halsen också hoppas jag :)

Välkommen tillbaka!

2011-07-21 @ 21:21:52
URL: http://kludd.se
Postat av: krulli

Hon är en härlig människa Svorskan!

2011-07-22 @ 04:41:01
URL: http://magbloggen.wordpress.com
Postat av: Junitjej

Vad kul att möta en bloggkompis!! Jag har aldrig varit på någon liten bloggträff. Det hade varit kul!

2011-07-22 @ 10:29:36
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Zarah

Så kul att få ansikte på folk man "lärt känna" via internet. Kul också att ert möte blev så lyckat!

2011-07-24 @ 10:26:47
URL: http://verandan.svenskablogg.se/
Postat av: Ama de casa

Vad kul att träffas på riktigt :-)

2011-07-25 @ 09:53:07
URL: http://amacasa.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback