Högt i tak!

Idag är det ett jättehärligt väder och det säger jag helt utan att vara cynisk eller ironisk för vi har längtat efter regn. De senaste två månaderna har vi fått max 20 mm (och då tar jag i) vilket innebär att det är torrt, väldigt torrt. Gräsmattan är inte speciellt grön utan mer brungul. Den senaste veckan har vi fått 2 x 3 mm och nattens regn har gjort att trädgården börjar återhämta sig, fantastiskt hur snabbt det går!

De senaste veckorna har vi burit omkring 100 liter vatten varje kväll för att blommorna vi jobbat med hela våren skulle överleva och vi har lyckats bra för nu blommar trädgården underbart! Stockrosorna är fantastiska och vi är helt inställda på att odla mera av denna fantastiska blomma så skulle det vara så att Du har stockrosor och får frön får Du gärna dela med Dig....jag delar gärna med mig av mina....bara att hojta!!!!! Jag har inte läst på så noga hur man odlar stockrosor men jag tänkte mig att sätta frön så snart jag kommer åt några och sedan ska de få bo i växthuset under vintern och då tänker jag att det borde kunna komma någon liten blomma nästa sommar men framförallt många sommaren 2013, bra tålamodsterapi!!!!!

 Årets första utslagna stockros.

Igår var det förmodligen min sista arbetsdag på Hermods, tråkigt för jag kommer verkligen att sakna jobbet, eleverna men framförallt mina underbara arbetskamrater! Aldrig tidigare har jag jobbat med så härliga människor, vi har haft högt i tak och humorn har alltid varit en deltagare. Men...jag kommer att ta promenader dit för att fika med dom och vi kommer att ses utanför arbetsplatsen!!!

Idag är alltså första dagen som jag har semester, lite märklig känsla eftersom jag inte haft semester på så många år, jag har ju bara varit sjukskriven. Förra sommaren var jag ju i och för sig ledig också men i år känns det som semester på ett annat sätt (om än den är obetald). Men första dagen inleddes med migränkänning vilket är typiskt när man kan slappna av men jag ska kurera den med hjälp av dammsugaren!!!!

Men först är det dags för påtår!!!!

Kommentarer
Postat av: Husfrun

Stockrosor är så fint.

Hoppas migränen ger med sig med hjälp av lite dammsugning :)

Postat av: Babs

Jag har stockrosor och de sår sig själva så det blir fler för varje år, däremot har jag svårt att så dem på andra ställen, det vill sig liksom inte.

Hoppas migränen går över och ha en härlig semester.

Kram

2011-07-16 @ 08:20:49
URL: http://blogg.amelia.se/babsblogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback