Grundlurad!!

Igår hade vi bjudit in släkt och vänner till sommarfest, vi hade en liknande förra året som en del kanske minns! I år valde vi att sätta upp det stora partytältet på gräsplanen för vi skulle bli några fler än förra året då vi var i vår "festlokal".

Den här festen började vi planera redan i januari, bokade datum för att så många som möjligt skulle kunna komma och redan här började jag använda dubbla agendor!! Jag avskyr när man går bakom ryggen på människor men i det här fallet var jag tvungen ;)

Blivande fyller femtio i oktober men ville absolut inte fira detta utan för länge, längesen så fick han mig att lova att jag inte skulle ordna nåt när han fyllde vilket jag givetvis lovade. Alltså började jag redan då planera om sommarfesten till en femtioårsfest för den skulle ju inte hållas när han fyllde och jag hade inte svikit något löfte!!!

Det har varit tuffa månader och flera gånger har jag hållit på att försäga mig. Jag bjöd in de flesta via ett evenemang på Facebook, vilket för övrigt är ett jättebra sätt att skicka inbjudan samt att hålla gästerna uppdaterade fram till evenemanget. Jag upptäckte dock att jag har några vänner som behöver en kurs i Facebook ;)

I veckan mejlade jag till alla som tackat ja och berättade att det inte var någon sommarfest utan fest för Blivande och att det var hemligt för honom. De gäster som inte har Facebook hade jag pratat med tidigare men inte informerat om hemligheten utan även här tog jag det i slutet...den enda jag undanhöll allt för var Svärmor för jag anade att hon skulle kunna ha svårt att behålla det som en hemlighet. Inte så att hon är skvallrig, absolut inte utan mer tankspridd precis som Blivande är. I slutet på veckan blev hon också invigd för då skulle hon inte träffa Blivande fler gånger innan festen!!!!!

Igår förmiddag ringde Blivande sin mamma och gissa vem som då försade sig???? Men, eftersom Blivande är en mycket godhjärtad och godtrogen människa så förstod han inte vad hon menade och när jag då förnekade det hela så lugnade han sig ;)

När gästerna anlände såg jag till att Blivande var fullt sysselsatt med grill, välkomstdrink och annat pyssel för att jag skulle kunna ta emot dom och be dom att hålla tyst!!! 

Och vi lyckades.....när jag höll välkomsttalet som egentligen var ett gratulationstal så var han totalt ovetande men insåg ganska snart att han blivit grundlurad!!!!

För övrigt hade vi en underbar kväll och ett stort tack till alla gäster.....precis som vanligt så är det ju så att det som händer i Jansbo stannar i Jansbo så någon festblogg blir det inte :P

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Så trevligt att du lyckades i ditt uppsåt!!Jag misstänker att Blivande inte hade något emot att bli lurad.

Postat av: Eva

Härligt att ni hade det härligt!!!

2011-07-31 @ 18:53:39
Postat av: Svorskan

Vad roligt! Och vilket jobb du har haft! Hälsa och gratta Blivande i förskott från mig. :)

2011-07-31 @ 18:55:29
URL: http://svorskan.se
Postat av: Pia

Vilket härligt lurendrejeri!!! :)

Hälsa blivande!

Kram!

2011-07-31 @ 18:57:07
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Ama de casa

Vilken trevlig överraskningsfest! (Hoppas Blivande tyckte det med ;-) )2011-08-01 @ 10:37:09
URL: http://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Micke

Härligt du lurade Blivande så!

Trevligt med fest också och jag återkommer nästa PM om inget konstigt är ;)

2011-08-02 @ 17:36:34
URL: http://kludd.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback