The invention of lying



Nu har vi sett film igen, vi ser mycket på film under vinterhalvåret och sen när det är torptider då blir det ingenting så det jämnar ut sig på ett år :D

Den här filmen är en mycket speciell film. Den handlar om ett samhälle där lögnen inte existerar utan alla säger sanningen vare sig man vill höra den eller inte. Jag tilltalas verkligen av idén till den här filmen men kanske blir den lite för mycket fyrtio minuter från slutet men ändå så kommer den att följa med i mina tankar under några dagar!

Ricky Gervais uppfinner lögnen och hela hans tillvaro blir förändrad...jag tycker den var sevärd!! För den som lyssnar på P4 så kan jag upplysa om att det var den filmen de pratade om i morse på Mannheimer och Tengby ;)

Det finns INTE nån länk i det här inlägget :P

Kommentarer
Postat av: Karin

Låter som om den kan väcka en hel del tankar. :)

Hade inte hört talas om den innan, men den där skulle jag gärna se.

Postat av: Ellis

Tycker ALLA borde tala sanning!!! Jag är ärligheten her self !

2011-01-10 @ 01:34:32
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: jessica

Hej =) jag har sett den och tycker den är helt ok fast har du sett Ghost Town med honom, det är SÅÅÅÅ jäkla bra och rolig.. man kissar på sig!!!.

Ska leta upp den om du inte vet vilken och lägga till den på bloggen sen =). Den är super i alla fall ( min åsikt så klart) =) Hoppas du får en bra måndag.

2011-01-10 @ 12:02:28
URL: http://bonusfamily.blogg.se/
Postat av: Bara Jag

Ett intressant grepp faktiskt! Det är svårt att föreställa sig hur verkligheten skulle se ut om lögnen inte fanns?? Skulle faktiskt vilja testa!!

2011-01-10 @ 14:22:01
URL: http://blogg.rhode.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback