Knäppeliknäpp!



Det är fortfarande lite synd om mig faktiskt och jag inser att jag kommer nog att tillbringa resten av veckan under täcket. Eller nu ljög jag, jag ligger inte under täcket utan det blir förstås en del tid vid datorn och sen blir det soffligg med boken.

Det ska ganska mycket till innan jag blir sängliggande och det beror väl på bristen på tålamod. Jag tar nästan inte ens febernedsättande för då blir jag ju piggare och än mer otålig...knäpp? Absolut!!!!

Idag ska jag faktiskt försöka städa av min plats vid datorn, förstår faktiskt inte hur det kan bli så rörigt eftersom det bara är jag som sitter här :question: I morgon kommer en god vän hit och ska installera en router och då vill jag ju att det ska se lite ordentligt ut :P Vi var till IKEA i söndags och inhandlade lite fina lådor som man kan ha saker i.....i mitt inre är jag nämligen mycket ordentlig och har allting sorterat på rätt plats men....trots att jag anser mig själv vara en mycket praktisk kvinna så vill det sig inte riktigt när det kommer ut i praktiken!

Men det får väl bli det stora idag och det tar inte lång tid om jag bara ids sätta  igång ;)

Kommentarer
Postat av: Nancy

Lycka till med städandet och krya på dig, :)

Postat av: Vevve

Jag har också svårt att vara stilla fast man egentligen borde ligga under täcket ;)

Krya på dig

Kram

2011-01-26 @ 12:12:16
URL: http://vevve.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback