I love you Phillip Morris



Den här filmen roade vi oss med igår innan vi tog en promenad till affären för att komplettera till middagen som sönerna skulle komma för att äta.

När jag läste om filmen så tänkte jag att den verkar kul, Blivande informerade mig att den bygger på en sann historia och då blev den än mer intressant. Just den tanken stannade kvar i mitt huvud under hela filmen och jag tror att det förstörde lite. Filmen är bra, mycket bra men just med tanke på det sanna så blev det lite för mycket. Jag hoppas sannerligen att det är tillagt en del för att filmen ska komma bättre till sin rätt för annars har Amerika ännu större problem med sitt rättsväsende än jag kunde drömma om..om jag är rätt bra på att drömma ;)

Men jag rekommenderar den verkligen om inte annat för Jim Careys fantastiska förmåga att ge sin roll ett ansikte, jag vet ingen annan skådis som kan använda sitt ansikte såsom han!

Klickar Ni på bilden, den gula ovanför, så hamnar Ni på en sida där Ni kan läsa vad filmen handlar om. Förstod Ni den här gången ;)

Idag blir det straxt frukost och till den intar vi en film till...rapport senare :P



Kommentarer
Postat av: Afrodite

Haha...en till som är totalt inne i filmernas värld hör jag...:D

Jag har sett så mycket film på sistone att det är helt otroligt! Igår såg vi två av tre Twilight-filmer och jag rekommenderar dem starkt! (jag som envist inte skulle se dem)

Tack för filmtips! =)

Kram och godmorgon!

Postat av: Pia

Kul med filmtips! Ska gå in och läsa om den..

Jag har däremot sett betydligt färre filmer än jag brukar.. Ska försöka ta mig på bio. Jag vill se Änglagård och Svinalängorna.. Men de hinner förmodligen komma ut på dvd innan jag tar mig iväg.

2011-01-07 @ 10:50:56
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Fina Frun

Den har jag inte sett!

2011-01-07 @ 11:08:42
URL: http://blogg.amelia.se/finafrun
Postat av: Ama de casa

Dom kryddar nog på en aning för att filmen ska bli mer dramatisk (eller vad den blir, jag har inte sett den).

Jag tycker också att det är intressant att se filmer som baseras på verkliga händelser :-)

2011-01-07 @ 13:15:42
URL: http://amacasa.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback