Huller om buller-blogg!

Jepp, jag har flera saker att säga så det är en passande rubrik!

Ibland blir man förvånad över hur lite och hur mycket svenska folket tål när det gäller sexskämt! Själv tycker jag ofta att det kan bli pinsamt när skämtnivån hamnar under bältet inte för att jag blir generad utan för att jag tycker att det är pinsamt för förmedlaren av skämtet. Att man skämtar och skojar i hemmiljö är en sak men på teve och i radio bör det hålla en god ton. Igår skrattade jag gott när Weise kommenterade Irwing kommentar ute i green room men insåg i samma sekund att nu blir det skriverier...och det blev det! Det lustiga är bara att ingen tänker på att det faktiskt var Jessica Almenäs som gjorde det till ett snuskskämt!! Hon hade kunnat negligera det hela och gått vidare men uppenbarligen har hon snuskig fantasi :D Ja, det var bara det jag ville säga :P Finns kanske viktigare saker att lägga sin energi på :thumbup:

För den som undrar så handlade vi inget på den rean vi visade bilder ifrån igår...däremot handlade vi på IKEA men jag tänker inte berätta vad för det ska bli en yttepytteliten inflyttningspresent till Ungsonen och Svärdotra. Har jag förresten berättat att Styvdotra svikit oss och rest till
Fuerteventura med sin familj? Hon missar ju en hel vecka av vintern....konstigt beteende ;)

Är det nån mer än jag som börjar tröttna på blogg.se ? Kan det vara så att de håller på med nån uppdatering eftersom det är så trögt...nån som vet?

Vi har nyss avslutat kryssandet med gott resultat vilket innebär att det är inskickat. Under tiden tittade jag igenom ytterligare en massa foton så nu ska jag sätta mig och skanna en massa som ska delas med Moster.....jag behöver Din hjälp att identifiera!!!!

Kanske ska vi också ta en promenad till Net-on-Net för att kolla in en dator, jag önskar mig en bärbar dator som är bärbar...inte släpbar. Vill kunna sitta i soffan och surfa runt samt kunna krypa ihop i nåt hörn nånstans och skriva när skrivlusten faller på. De har ju en nu för 2990:- och jag vill veta vad den innehåller för jag har sett en på Coop som har en del bra innehåll.....samt att min exmake i sin tur kan ordna bra priser.

Som NI ser är det bara för mig att sätta igång!!


Kommentarer
Postat av: Cattis

vi har en ny tillövers...dottra köpte ju 2 för hon kunde inte bestämma sig..nä skämt o sido de är inte lätt...ska ta mig till MediaMarkt innan den 31 o lämna tillbaka en....påminn mig snälla...kram.

Postat av: Afrodite

Sv: Njäe...inte science fiction. Det hatar jag med!!! Det handlar ju om vampyrer...(och jag gillar verkligen inte tv:s True Blood), men Twilight-filmerna är riktigt bra! Det är ju en så vacker (och konstig) kärlekshistoria...=) Se dem!

2011-01-08 @ 12:23:11
URL: http://afrodite.blogg.se/
Postat av: Pia

Jag älskar min Mac!! :o)



Håller med ang Almenäs. Det var ju hon som gjorde det snuskigt..

2011-01-08 @ 13:08:56
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Gun

Jag gillar sexskämt, haha. Jag skrattade gott, men förstod också att det skulle komma protester.

2011-01-08 @ 14:19:58
URL: http://horni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback