Två otrevliga upplevelser på en dag!

Blivande hade tagit ledigt från jobbet idag för att vi tillsammans skulle kunna åka ut till torpet och fortsätta att göra vinter därute. Han satta in fönsterglas i det fönster som fått ny färg och lite annan upp-piffning medan jag klippte ner vildvinet som hotade att ta över ena delen av hustaket och sedan klippte jag också ned klematisen som hotade att ta resten av taket i besittning. Det ser lite konstigt ut nu men det kommer igen för jag gör samma sak varje år! Jag städade också ur växthuset och plockade de tomater som mognat sedan vi var ut senast...många tomater blir det :D

Sedan tog jag en liten sväng i vår lilla närmaste skog och hittade kantareller så vi beslutade oss för att strunta i gräsklippningen och gå ut i skogen....fel val vet jag så här i efterhand!

Min kropp har kraschat...någon har stulit ca tio cm av mina muskler i benen och nåt liknande i ryggen. Nacken är för ovanlighetens skull i bäst skick även om den knölar lite lätt den också. Så..nu sitter jag här lite rusig av citodon och funderar på vem jag ska vara mest solidarisk mot i morgon...mig själv eller Hermods?! Svaret är egentligen väldigt enkelt om det gällde nån annan men nu gäller det mig så vi får se vad jag beslutar...om jag nu tar mig upp ur sängen förstås...det är ju en förutsättning!

Jag har haft ytterligare en otrevlig upplevelse ikväll....min ajfån bestämde sig helt plötsligt för att bli totalt passiv...det hängde sig i äppelläge och vägrade att släppa taget! Spelade ingen som helst roll vad jag försökte göra med den, inget hände!!!! Efter en timme så lyckades jag få den att släcka ner sig åtminstone och sen började jag tvinga den att göra saker genom att trycka på alla knappar samtidigt..eller nåt liknande och så småningom så insåg den att det var lika bra att göra som jag sa! Under den timmen hade jag tagit fram min gamla Ericsson och börjat ladda den....och det var då jag insåg det....jag älskar min ajfån!!!!

Men...visst är det skrämmande att en strejkande ajfån eller annan telefon faktiskt kan skapa nästintill panik....för tjugo år sen så hade jag inte en tanke på att nåt liknande skulle kunna hända!!!

Kommentarer
Postat av: Cattis

kraschen av kroppen är icke förvånande? lr? Hoppas du är såpass dålig att du blir kvar i sängen..ja du förståpr hur jag menar, för annaras pallrar du ju dig iväg iaf...o det tjänar ingen på, varken du lr hermods.kram.

Postat av: Diana

Haha, knäppgök! För 20 år sedan så hade ju alla telefoner sladd dessutom. ;)



Illa att kroppen bråkar! Men ni har fått fixat i alla fall. Det är alltid en fördel att ha fönster i rutorna inför vintern. Hehe

2010-09-29 @ 08:35:28
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Gun

Jag tycker du ska tänka på dig själv jag. Fast det är lättare sagt än gjort.

Och så är jag glad att jag inte har någon iPhone, haha!

2010-09-29 @ 09:17:41
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Pia

Hahaha, problem med iphonen.. det är ju verkligen ett I-landsproblem, men attans vad man kan hetsa upp sig när ens livsnödvändiga(??) saker krånglar!! ;o)

Hoppas att du mår bättre i ryggen nu. Citodon is da shit! ;o) Jag är så rädd om dem(det är ju sådana restriktioner till att få dem utskrivna) och vill spara dem för nackvärken.. inte slösa bort dem på en jävla käke! :o(

2010-09-29 @ 10:59:51
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback